Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Malování na sklo

Od: jarda20* odpovědí: 2 změna:

Zdravím všechny.

Přátelé, chtěl bych se zeptat: lze na malování na sklo použít akrylové bary? Bude barva na skle držet?

Děkuji za radu J 20

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

dejavu*
hodnocení

2x

Ahoj Jardo. Existují akrylové barvy na sklo a keramiku, např. tyto. Mně na keramice držely dobře, ale na sklo jsem je nezkoušela, pracovala jsem při tvorbě amerických vitráží s těmito syntetic/... na sklo, které se neloupou a mám s nimi dobrou zkušenost. Pak ještě existují zapékací barvy na sklo, ale ty jsem též nezkoušela.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, ta barva by na skle mohla držet, ale musí se to vyzkoušet. Tedy, na nějakém vzorku - sklo čisté, suché, odmaštěné a bez otisků prstů. Zkusit barvu, nechat pořádně zaschnout - a doufat. Zdravím!

doplněno 31.01.15 08:35:

Váš dotaz jsem pochopil tak, že už tu barvu máte zakoupenou. Pokud se teprve rozhodujete, jakou barvu použít, tak volte tu, která je pro malování na sklo primárně určena.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]