Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
mám na Vás takový dotaz. Před cca týdem se mi udělal na ušním lalůčku "uhřík". Nějak jsem to neřešila a nechala to být. Potom asi před čtyřmi dny se mi udělala boulička v ušním lalůčku. Je to velmi bolestivé a mám to i nateklé. Vůbec nevím, co s tím. K lékaři se bojím.
Předem děkuji za Vaše odpovědi či nějaké zkušenosti.
Ahoj, takovou bouličku už mám týden, tři dny to bolelo jak čert a vadila mi i náušnice. Čekala jsem, až to "uzraje", ale místo toho to po třech dnech začalo zase samo mizet. Teď už mám pokoj .
Nechte to a ničím to nepalejte, může se to akorát ucpat. Odezní to z 99% samo, i když to pár dní nebude příjemné. Pokud by to do tří týdnů dnů neodeznělo, pak zaskočte za lékařem. Ale z vlastní bohaté zkušenosti vím, že to zmizí .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.