Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bojim se lasky

Od: susan896 odpovědí: 4 změna:
Dobry den. Mam docela probkem, ktery me trapi uz dlouhou dobu. Nejsem namyslena, arogantni, .. Ale muzu o sobe rict, ze se klukum libim. Nikdy jsem toho nijak nevyuzivala, rada jsem s nima sla na kafe, pokecat. Ale vzdy ke me neco nejaky citil, ikdyz jsem neflirtovala. Mela jsem jen jeden vztah 3 roky. Je to ode me asi hnusne, ale bylo mi s tim klukem asi jen dobre... Prvni rok jsem byla stastna, ale stereotyo ni nejak ukazal, ze jedine co citim je to, ze mi na tom cloveku zalezi..ale laska to nebude. Presto jsme spolu byli a uzivala si, ze je mi s nekym dobre. Presto jsem se s nim pak rozesla, protoze jsem chtela poznat ten pocit, kdy nemuzete myslet na nic jineho. Po rozchodu jsem mela pauzu, klidek.. Poznala kluka. Opravdu, kluk ktereho by chtela hodne holek. Pohledny chytry pracujici, verny, dospele povahy. Zezacatku jsem byla stastna, ze nekdo takovy existuje a doufala ze uz ten pocit neznam. Neemam nejaky vysneny ideak, jsem skromna, nenarocna. Nevim, proc me vzdycky neco od kluka odlaka. Neni to tak, ze vy me lakalo bojovat o kluka a mit pocit, ze muzu mit koho chci. Proste z neceho dostanu strach a vycouvam. Budu rada, kdyz mi nekdo rekne na tohle nazor. Nevim co udela pro to, abych se uvolnila a dala klukovi sanci...

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Když má člověk konkrétně pocit strachu, tak také ví z čeho pramení. vy tady říkáte "z něčeho", já bych řekla, že Vy víte velice dobře z čeho máte strach, ale neříkáte všechno. Tím pádem těžko dostanete nějakou radu, kterou byste přijala jako dobrou. Jste skromná, nenáročná, klukům se podle Vás líbíte. A kolik je Vám let? Ale když už jste byla ve vztahu 3 roky, tak předpokládám, že Vám je kolem dvaceti. Z Vašeho popisu situace není možno rozeznat co vlastně chcete řešit. Chcete se vdávat, chcete s někým jenom chodit, co vlastně chcete? Tohle si ale musíte v hlavě ujasnit Vy. A k čemu chcete dávat klukovi šanci? K tomu aby s Vámi chodil, nebo co? Já si myslím, že Vy vůbec nevíte, co chcete. Váš dotaz je nejasný a tomu zřejmě odpovídá i Vaše chování celkově. Tedy co se týče vztahů s kluky. Ti také asi netuší, co vlastně chcete a možná, že to jsou oni, co je to přestane bavit a vycouvají ze vztahu, který nikam nevede.

cobrak*
hodnocení

0x

Neumíte milovat a klukům lámete srdce, co hcete slyšet? Zamyslete se nad sebou a vžijte se do role těch kluků! Čekejte na toho pravého a až ucítíte, že ho doopravdy milujete, tak teprve potom s ním jděte do vztahu, jinak mu zlomíte srdce stejně, jako těm předchozím!

doplněno 30.01.15 21:14: To ne,ale pisete,že jste se s jedním přesto rozešla a s dalším také.
susan896

Prosimvas, vzdyt pisu, ze se s tema klukama neflirtuju. Tak jaké lámání srdce? Dělám to naschvál?

hodnocení

0x

Dobrý den. Je možné, že nejste na vztah ve skutečnosti připravená, možná se bojíte k někomu se na vážno připoutat. Může se Vám chlap líbit, může Vám s ním být fajn, ale ta pověstná jiskra u Vás nepřeskočí prostě. Nenuťte se do ničeho, chemie musí zapracovat sama. Popřemýšlejte, z čeho může případně Váš strach pramenit. Zklamání, špatná zkušenost, strach, že nejste dost dobrá, nízké sebevědomí..?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]