Pracovní vízum do turecka

Od: Datum: 30.01.15 10:24 odpovědí: 2 změna: 30.01.15 10:31

Dobrý den,

už třetí sezonu se chystám odletět za prací do Turecka, jenže vyřizování víza je každoroční stres. Takže jsem se chtěla zeptat, když už jsem dvakrát dostala vízum a letos se chystám pracovat u stejné společnosti jako loni, jestli potřebuji zase všechny dokumenty jako je: vysvědčení, výpis z trestního rejstříku, apostilu (všechno přeložené do turečtiny) atd. Nebo jelikož už jsem vízum obdržela, stačí jen letošní smlouva a dokumenty které jsem obdržela od svého zaměstnavatele? Na internetu to nikde nemůžu najít, tak doufám že se najde někdo kdo má zkušenosti a pomůže mi.

Děkuji za odpovědi!


Seznam odpovědí:
 
moment čekejte prosím, probíhá přenos dat...
Zobrazení struktury odpovědí v otázce
Skrytí struktury odpovědí v otázce
Zobrazení struktury odpovědí v otázce

 

Odpovědi na otázku:
Od: au1
Datum: 30.01.15 10:28

já myslím že jedinou správnou odpověď dostanete tam, kde se vízum uděluje, tzn na Turecké ambasádě

Ohodnoceno: 0x
 
Od: adela*
Datum: 30.01.15 10:31

Jelikož momentálně bydlím v Německu a pán na ambasádě je vždy velice "příjemný a ochotný" tak se snažím najít odpověď tady, předtím než tam budu volat.

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

 
Copyright © 2004-2016 Poradna Poradte.cz. Všechna práva na poradně Poradte.cz vyhrazena.