Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ani po roce se s tím nedokáži vyrovnat

Od: junkers* odpovědí: 17 změna:

Už je to rok. Pořád je vidím. Pořád je hledám.

Byli jsme spolu tak dlouho a tak často, že si zkrátka nemůžu zvyknout, že jsou teď ... JINDE!

Ráno, když vstávám, můj první pohled padne na stěnu u vokna, kde celé roky byly moje milované big numbers digital clock!

A ta je teď tak prázdná ...

Jo to možný, že i po roce ... Že si stále nemůžu zvyknout a čumím tam, kde nejsou? A ne, nedám je zpátky!

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kutululu
hodnocení

2x

Úplně Vás chápu. Mám stejnou příhodu. Když jsem ještě bydlela s rodiči, tak jsme v kuchyni nad lednicí měli hodiny. Byli tam spoustu let, ale ještě než jsem se odstěhovala se přesunuli na jiné místo. Pokaždé, když jsem teď u rodičů na návštěvě a chci se podívat kolik je hodin, tak se podívám nad lednici, a to už je to 7 let, co tam nebydlím, ale byl to zvyk :) pak se sama sobě v duchu směju *haha*

hodnocení

0x

Mám stejný problém,po vymalování už hodiny nešly zpět a pohled bloudí a hledá ... :) Je to půl roku

lionka*
hodnocení

0x

Jestli je tohle váš největší problém, se kterým se nedokážete vyrovnat, tak to jste poměrně šťastný člověk... :)

junkers*
hodnocení

Fakt se tam každý ráno kouknu. Zejtra určo zase. Ale je mi oporou, jestli v tom nejsem sám, posiluje mě vědomí, že je nás víc, že je víc lidí, co čumí někam, kde ví, že to nenajdou ...

hodnocení

0x

Já vás nechápu ,,,,

A proč nás nechápete?

Prostě jsme si na ten pohled zvykli.

Já zase čas od času si něco přestavím a mám změnu interiéru...Tak si tam kupte jiné dodiny ..ne?

hodnocení

0x
A jo,dej je zpět :)
junkers*
hodnocení

No, občas o tom uvažuju. Ale teď je tam bonbón.

eulalie*
hodnocení

0x

Nedokážete se s tím vyrovnat. To je velm mrzuté. Hm, jak se tedy vyrovnat... že by něčím naklepat? Třeba by vás to vyrovnalo. Šak aji dráty se vyklepávajú... ;)

faithoncemore*
hodnocení

0x

To já Vás chápu :)

Kdyz jsme prestehovali ledničku (byl to můj nápad), občas jsem stála na tom starém místě jako kretén a nevědla jsem, co tam chci.

Jo a prej je to dobrý proti tomu Němcovi na A., sem tam něco přemístit.

S hodinami nás takhle překvapila maminka, že si je v obýváku dala jinam, ale my všechny děti (věkový průměr 50 let) jsme tak dlouho na návštěvách pretestovaly, až je radši vrátila, když viděla, jak těžce to zvládáme ;)

junkers*
hodnocení

Jo, taky jsem měnil umístění lednice. A opravdu pravidelně mířil k místu jejího poslednímu výskytu ...

faithoncemore*

Zdravím též. Je to prima, vědět, že člověk není sám na světě prdlej ;) dokonce minule nad Vaším skvělým vláknem o pocitech při určitých časech na hodinách jsem zvažovala založit vlákno o obsesích obecně - ale on ne každej se hnedka přizná, i když si myslím, že zdaleka nejsme sami s těmito skvělými zážitky :)

Mám na mysli takový to "když 10x neotočím klíčem v zámku tam a zpátky, moje rodina zemře :-D" ...to jsem slyšela někde ve filmu...ale sama bych pár kousků dohromady dala :)

junkers*
hodnocení

Tak koukám, že to admin vyndal z volné diskuze. Můžeme hodnotit odpovědi ! Paráda. Vlastně jsem si neuvědomil, že naše vášeň k číslům by snad mohla zavánět obsesí. Ale když nad tím tak přemýšlím... No jednou mi uteklo mlíko z hrnku, když bylo zrovna něco: 59:59. A nedával jsem pozor. Nicméně to točení klíčem v zámku a tak podobně je přeci jen "vyšší level".

faithoncemore*

Já to vlákno založím :)

ria*
hodnocení

0x

Já více jak rok nemohla zapomenout na jednu věc, kterou mi čmajzli.. a teď jsem si udělala radosta koupila si jí zpět, nejsou to teda hodiny:) nemůžu se dočkat, až dorazí..

junkers*
hodnocení

Tak se pochlubte ...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]