Nejste přihlášen/a.
ahoj dnes mi mamka koupila tabák do dýmky, v domění, že to je cigaretový, je to mac baren vanilla cream, koupila ho v makru, a jsou toho dva balíky jenže já teď opravdu nevím dá se to ubalit normálně do papírku, a kouřit? stálo to docela dost 470,- a nechci aby byla kvuli tomu nastvana, a vyhodit to to je taky hovadina to je jako vyhodit 470,- do koše
nějaké rady
Zaleží na tom jak dobře umíte cigarety balit.
Já si ubalím cigáro i z listí takže pro mně by to problém nebyl ale jak píše Ronyx přede mnou dýmkovej tabák je chuťově o něco silnější. Vy ale máte s příchutí vanílky takže by to nemělo bejt až tak moc silný.
Dobrý den, pokud jsou vlákna moc dlouhá, tak tabák vybalte na papír a nechte proschnout.
Potom mnutím v ruce podrtíte a máte menší kousky - ubalit a vykouřit. Zdravím!
Anebo prostříhat nůžkama na kratší.
Když se dá uschnout tak potom se hodně drolí a je z toho hodně sypkýho nepoužitelnýho zbytku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.