Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dýmkový tabák

Od: klepi® odpovědí: 9 změna:

ahoj dnes mi mamka koupila tabák do dýmky, v domění, že to je cigaretový, je to mac baren vanilla cream, koupila ho v makru, a jsou toho dva balíky jenže já teď opravdu nevím dá se to ubalit normálně do papírku, a kouřit? stálo to docela dost 470,- a nechci aby byla kvuli tomu nastvana, a vyhodit to to je taky hovadina to je jako vyhodit 470,- do koše

nějaké rady

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Určitě na tom vyděláš, když ho hodíš hned do koše. I tak bys ho spálil na popel. Takto ušetříš zdraví. Vem čert pár stovek. Léky budou po čase dražší!
Nemohu za to, jsem bývalý kuřák.
Nebo ho někomu podaruj...
doplněno 30.01.15 04:41: I to ranní pokašlávání a dýchavičnost bude časem opravdu super...

ronyx*
hodnocení

0x

Zdravím,
proč by z toho nešlo balit cigarety - jde to. Jen je otázka, jak moc dlouhá vlákna to má - některé jsou z dlouhých vláken a jdou balit blbě. A všeobecně je dýmkový tabák silnější..takže bacha na udušení;)

hodnocení

0x

Zaleží na tom jak dobře umíte cigarety balit.

Já si ubalím cigáro i z listí takže pro mně by to problém nebyl ale jak píše Ronyx přede mnou dýmkovej tabák je chuťově o něco silnější. Vy ale máte s příchutí vanílky takže by to nemělo bejt až tak moc silný.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, pokud jsou vlákna moc dlouhá, tak tabák vybalte na papír a nechte proschnout.

Potom mnutím v ruce podrtíte a máte menší kousky - ubalit a vykouřit. Zdravím!

Anebo prostříhat nůžkama na kratší.

Když se dá uschnout tak potom se hodně drolí a je z toho hodně sypkýho nepoužitelnýho zbytku.

tesyk*
hodnocení

0x

Jste barbaři...stříhat, drtit, sušit... Pořiďte si k tomu dýmku a zkuste vykouřit tak.

ju*
hodnocení

0x

Jářku, vemu účtenku blbej tabák a mastím to do makra vrátit, že došlo k chybě, a nebudu vymýšlet hovadiny jak jej upotřebit, to je jako koupit převodový olej a přemýšlet co s ním když už ho mám a nalít ho do motoru...co by byla máti naštvaná, chybička se vloudí...

hodnocení

tak jsem to trošku prokoumal, nastříhal jsem to nůžkama stačí opravdu malinko ale opravdu kvalita, neštípe nebolý mně po tom hlava lahodná chuť, a na obalu je síla 2 takže opravdu suprovka hodně jsem se bál jaké to bude ale ukázalo se, že je to super

všem děkuju za odpovědi

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]