Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Doporučte film

Od: jfjeub odpovědí: 7 změna:
Ahoj, doporučte mi prosím nějaký hodně dobrý válečný film, buď z období 2. světové války, něco na způsob např. Zachraňte vojína Ryana, nebo z moderní doby. Děkuji

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

deda43*
hodnocení

1x

Serál Bratrstvo_neohrožených

hodnocení

0x
Četa,Tenká červená linie,Marinák,Tmavomodrý svět.
doplněno 29.01.15 18:59: Ještě mě napadla série Velká vlastenecká válka.Tomu nemůže konkurovat absolutně nic ! :(

hodnocení

0x

Nepřítel před branami

kvetuse*
hodnocení

0x

Dobrý večer, mám v oblibě válečný film Perlasca nebo úplně super je Kam orli nelétají - válečný thiller.

mp*
hodnocení

0x

Kód Navajo, Četa, Most přes řeku Kwai, Černý jestřáb sestřelen, Nejdelší den, Signum laudis (to je ale první světová), Pád Třetí říše, Tora! Tora! Tora!, Stíhači, na start!, Most u Remagenu, Memphiská kráska, Bitva o Midway, Bitva o Británii, Příliš vzdálený most - tyto válečné filmy se mě osobně líbily. Podrobnosti o nich najdete na stránkách www.csfd.cz

četa tu už padla tak přidám další Vietnam.

csfd.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]