Nejste přihlášen/a.
Dobry den chtěl bych se zeptat jak poznám ze se líbím holce? A nebo připadne jak zjistit ze se ji líbím (ne se ji zeptat)-na to jsem moc stydlivy předem mockrát dekuju za odpověď.
Projevuje náklonost, chválí tvůj vzhled, těžko říct neuvádíš věk tvůj ani té dívky, řekl bych že věkem se ty projevy i mění a navíc nikdo z nás ji patrně nezná. Můžeš se jí líbit a nemusí to dávat vůbec najevo a naopak nemusíš se jí líbit a bude se k tobě chvoat velmi vlídně, ale pro ni budeš třeba jen nejlepší přítel.
Jako mladší, jsem si tovždy zjišťoval od nejbližích kamarádek jak to má. Co si pamatuji tak od nějakých 14 jsem se té holjky vždycky zeptal, občas to klaplo někdy zase ne, ale vždy jsme mohli zůstat přáteli
take být tebou n´překonám ten strach a zpetám se, když to nevyjde on se svět nezboří a nikde není psáno, že to čsem neklapne i to jsem zažil
je mi 16 a holce 15 a rad j bych se ji zeptal jenže víte jak to je,Ještě se mi vysměje řekne to kamarádkám a ja potom budu za blbce diky
Ano pravda víme jak to je, a jak ty víšm že to bude takhle? Rovnou kdyby tohle ta holka udělala a vysmála by se mi, tak to po tom ani za to kamarádství nestojí a s takovou holkou bych nic nechtěl mít.
A proč bys měl být za blbce? Naopak blbec je ten kdo mlčí, protože pak je taky možný, že si najde někoho jiného.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.