Nejste přihlášen/a.
ahojky zdravím všechny poradí někdo?já neumím hulit teda mě to nechutná já hulila jen bylynky a teď normální cigára mají takovou divnou chuť a taky nic to semnou nedělá prostě se nezhulím Jesli čtete někdo a ste kuřák myslím cigarka nebo doutníky tak napiště jaký to je a kolik abyses zhulil?
Dobrá rada, když ti to už na začátku nechutná tak se na to vykašli a nesnaž se to překonat.
Tak jak jsi přešla z večerníčků na akčňáky, tak až pochytíš rozum, přejdeš ze sprejování a hulení zase na něco jiného co tě vezme. To dá rozum.
No pokud chceš adrenalin, můžeš zkusit něco akčnějšího a ne jízdu kradenou motorkou (zorbing, skok padákem nebo bez , sjezd divoké řeky a tak.) To je taky slušnej záhul.
A s drogama máíš reft, už nikam jinam nepřecházet. To pak končí dost špatně.
admin Vám chce dopřát trošku odlehčení a zároveň ukázat, že i tací jsou mezi námi... berte to jako varování, že každý může zblbnout a nejen se tak narodit
ps... to jsem asi přehnal, ale Evička to rozdýchá. Já ji věřím, že nás neopustí na dýl než 3 týdny, tak jako už 3x
pravopis už umí jen šprti? To je celkem smutné a ti všichni ostatní taky používají zásadně zahraniční proxy? Posiluje to ego nebo tak něco? Nevím jestli o něco nepřicházím...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.