Nejste přihlášen/a.
Mohl by mně prosím někdo vysvětlit,jaká je napln práce pro zaměstnance z obrázku viz níže? Děkuji
Souhlas s Hm a Pepfr. Jít do toho na zkoušku můžete, pokud od Vás nebudou vyžadovat kapitál. Jinak rychle nohy na ramena. A hlavně se zeptat přímo jich, jaké jsou jejich pracovní podmínky a co ve skutečnosti nabízejí za výdělek a co proto budete muset udělat. Abyste pak nejezdil vlastním autem, na vlastní náklady po republice a nepřemlouval a doslova nežebral, aby Vás, jako úplně neznámého člověka bez doporučení vůbec vyslechl. A pokud nikoho neseženete, tak to je na Váš účet. Nikdo Vám samozřejmě nic nedá. Takže na tohle bacha.
doplněno 28.01.15 20:02:Jo a myslím, že tam doslova někde píší, že hledají "dravé" lidi. To znamená hodně průbojného člověka, bez skrupulí a bez ostychu. Neděláte na mne tento dojem. To byste se tady totiž vůbec neptal co si o tom myslí někdo jiný a šel do toho.
Já se o to místo nechci hlásit,jenom sem nechápal co je to vlastně za povolání.
A upřímně to stále nechápu. Já sem manuálně pracující člověk
No, jestli se jedná o to, co si myslím, tak hledají obchodníky. Ti budou nabízet lidem investování ve fondech té společnosti. Tzn. (hodně stručně a snad ne moc nepřesně) klient (přemluvený čověk) si za nějaké své přebytečné peníze koupí podíl ve fondu této společnosti. Fond bude s takto získanými penězi obchodovat na burze, s dluhopisy apod., když se mu bude dařit, majetek fondu tím nabyde. Klient pak může kdykoliv svůj podíl ve fondu prodat zpět a obdrží (v ideálním případě) peněz víc, než kolik vložil.
Zodpovězení dotazu ještě jednou: hledají se obchodníci, kteří budou nabízet lidem možnost nebankovním způsobem uložit své přebytečné peníze.
Dobrý den,
vypadá to na investiční poradeneství, to znamená budovat klientelu a investovat. Firmu osobně neznám, ale vypadá to na nějaké MLM prvky a zní to docela zajimavě, také jsem v MLM začínal a dnes toho nelituji, je to dobrá škola do života a rozhodnutí se co od života vůbec chci a jak ho chci žít.
doplněno 28.01.15 19:29:při troše hledání jsem našel i FB stránku zde, nneí to jen klasické investování, jak si to tak čtu.
@hm a proč hned ukecávat? Já jsem v MLM působil docela dlouho a nikdy jsem nikoho neukcával, ať to byla finanční nebo nějaká bankovní služba, po nějaké době jsi mě lidé dokonce vylhedávali sami, to že se v takových oborech najde sem tam člověk, který nejedená úplně košer neznamená, že jsou ty služby k ničemu a že všichni v těchto oborech jsou zloději a ukecávači.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.