Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vyprodejcen.cz - podvodná firma Jan Sivák

Od: simonatt* odpovědí: 2 změna:

Prosím,poraďte:udělala jsem velkou chybu,když jsem si objednala zboží v hodnotě 600,-Kča zaplatila předem na účet- v Eshopu: vyprodejcen.cz.a nepřečetla si recenze na ni.Teprve potom jsem zjistila,jak velké množství lidí tento pán okradl.Nechápu,že za 3 roky,co takhle podvádí na něj nikdo nepodal trestní oznámení a že úřady mu ještě dovolují stále krást lidem peníze zcela bez zábran.

Nemám ani zboží,ani peníze zpět,na maily není reagováno,tel. nebere.Říká se:za blbost se platí.Ano,je to tak.Ale nechci,aby další lidé byli postiženi stejně.Ráda bych tuto zkušenost předala úřadům,které mají pravomoc mu firmu zrušit a nedovolit,aby ve své činnosti dál pokračoval.Podáváme na něj také hromadně trestní oznámení.Děkuji za jakoukoli účinnou radu,jak zatočit s takovým podvodníkem.S.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, to trestní oznámení by mohlo stačit a nyní už jen čekat, jak s tím policie naloží. To může trvat dlouho a výsledek není jistý, protože se to musí prošetřit a pak případně dostat před soud. Je to poučení - raději kupovat na dobírku a ve známém e-shopu. O ty další úřady by se měla potom postarat asi policie. Zdravím!

how
hodnocení

0x

Žádný úřad mu podnikání nezruší. Jediné, co můžete udělat, je jít na kterékoliv oddělení PČR a podat trestní oznámení. Jelikož je škoda do 5 tis. Kč, pak se stejně nic dít nebude. Musíte vyhledat zbylé okradené a spojit síly. Osobně být vámi, neztrácím čas. Bude vás to stát násobně více, než o kolik vás okradl.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]