Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, k tomu lékaři raději běžte. Ale, mohou to být ucpané dutiny nebo vyšší tlak.
Na nádor nemyslete, ale je fakt, že člověka vždy jako první napadne to nejhorší. Zkuste si doma změřit ten tlak (pokud máte čím) nebo snad zkusit inhalaci. Ale, hlavně ten lékař.
Zdravím!
P.S. Také to může být migréna (někdo na ni trpí při změně počasí).
doplněno 28.01.15 16:03:stanislav - jaký máte krevní tlak? Jak reagujete na změnu počasí? Nemáte (neměl jste) rýmu?
doplněno 28.01.15 16:19:stanislav - spíše to bude ta migréna. Jeden kolega měl nádor na mozku a u něho to začalo dvojitým viděním. Operaci zvládl a žije dál.
Jen to,,,,nádor se chová jinak
doplněno 28.01.15 20:53:Jen to--znamená že to není nádor že tím bylo řečeno vše,nebojte se,,,mi hučelo v hlavě,bála jsem probudit ,byla jsem na ušním,na výplachu a nic.Říkala,že je to od páteře.Taky že jo...Tak nepanikařte ,nebo se probojíte půl života.Já vím,člověk se bojí..je to pud sebezáchovy ...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.