Procento otehotneni

Od: Datum: 28.01.15 03:30 odpovědí: 3 změna: 28.01.15 16:43
Dobre rabo. Chtela bych se zeptat. Je moznost otehotneni, jestli beru antikonc.pilully uz asi 3 roky.. Pred mesicem jsem dobrala platicko, mela pauzu a ted od pondeli beru nove platicko (tak ze mam ted brane 2pilulky) .. Je mozne otehotnet, kdyz bude kluk ejakuovat do me? Po 2 pilulkach? Cetla sem, ze se ma cekat aspon tyden. Pilulku mam brat v 10 hodin..
ale nekdy si ji vemu v 9 nebo 11 .. Je to chyba? Beru je pravidelne kazdy den

Seznam odpovědí:
 
moment čekejte prosím, probíhá přenos dat...
Zobrazení struktury odpovědí v otázce
Skrytí struktury odpovědí v otázce
Zobrazení struktury odpovědí v otázce

 

Odpovědi na otázku:
Od: ria®
Datum: 28.01.15 03:48
avatar

Nemůžu nenapsat, procenta netuším, ale sestra zrovna čeká miminko i přes antikoncepci, kterou brala určitě nejmín 10 let ... :) nečekané, ale stát se může..

Ohodnoceno: 0x
 
Datum: 28.01.15 11:26
avatar

jo stat se muze , ale je to par procent a velka nahoda ... spis jde o to , zda treba pilulku nezapomela atd... to se clovek pak neprizna a tvrdi sve. Ono pary se klidne snazi rok o dite a nic ... takze neni to jen tak...

Ohodnoceno: 0x
 
Datum: 28.01.15 16:43

Dobrý den, chápu vaše obavy a potřebu se ujistit, ale jistě Vám Váš lékař řekl, že žádná antikoncepční metoda není 100% účinná, tedy riziko tu je vždy, i bez vlastního zavinění.

Chtěla jste čísla, tak tady jsou.

Ohodnoceno: 0x
 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

 
Copyright © 2004-2016 Poradna Poradte.cz. Všechna práva na poradně Poradte.cz vyhrazena.