Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč mě holka kterou miluju nechce

Od: jj* odpovědí: 20 změna:

Proč mě holka kterou miluju nechce, i když bych pro ní udělal všechno na světě? Co je to za systém dnešní doby? Taky když uvidíte ležet na ulici 10 Kč a vedle 1000 Kč, co si odnesete? Ale u holek to je tak, že raději budou chtít ty kteří pro ně nic neudělají a jde jim jen o jedno, jako kdyby sbíraly 10 Kč a 1000 Kč nechávaly ležet. Jen se trápím a trápím a ti zlí co se s takovou povahou narodili si užívají jejich zájem a přízeň a nemusí pro to dělat nic, stačí trocha vzhledu, pár keců a debilní chování. Např. jsem byl svědkem, kdy jeden takový dostal tu holku na úlet na akci, a když si odskočila na záchod a ptal jsem se ho , řekl mi že ho jinak nezajímá, že se ani moc neznají, že si nepíšou, že ji má v **** a ať se dívám jak se to dělá. A pak před mýma očima si ji dokázal získat na líbání atd, a nemusel pro to dělat nic než pár keců a svůj vzhled . A já, který ji miluju už dlouho a udělal bych všechno na světě pro ni, když jsem toto viděl, mě bylo tak nanic že kdyby v tu chvíli jel vedle mě v tom kulturáku vlak , snad tam pod něj skočím, tak nanic mi bylo a vždy je v těchto situacích.

20 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

jj, na tvé škole, ve vedlejší třídě je dívka, která tě miluje.Taková normální, nenamalovaná, nenápadná. Nenápadně ti nadbíhá a ty si ji vůbec nevšímáš. Buď ji nevnímáš nebo tvoje srdíčko, při pohledu na ni, mlčí. Proč? *sok* Je to úplně stejné, jako situace, na kterou se ptáš.

faithoncemore*
hodnocení

1x

Zdravím. To není systémem dnešní doby. To je život - lásku a zájem někoho si nelze zasloužit. A spravedlnost neexistuje. Neboli člověk se bude zajímat o toho, o koho se zajímat chce. Nebude se zajímat o toho, o koho nechce, jen proto, že ho dotyčný miluje.

hodnocení

1x

Jestli tak bolestně miluješ takovou ženštinu, kterou může na kdejaké akci kdokoliv olíbat, osahat, ocumlat, moc velké sebevědomí asi nemáš a sám sebe si nevážíš. Nevím, zda jsem to dobře pochopila, zda ten mladík tam obíral tu "tvoji vyvolenou", nebo nějakou jinou.

Pokud ale tu, o kterou stojíš, vykašlala bych se na ni. Taková nestojí za smutnění. I kdybys ji získal, kde máš záruku, že se na příští akci nebude zase líbat s někým jiným? Nemáš čeho litovat a buď rád, že o Tebe neprojevila zájem.

Jinak nechápu dobře, co má láska společného se systémem dnešní doby. Lidé se milovali třeba za války, za totality, milují se i teď. Doba s tím až tak nesouvisí. Snad mohu jen napsat, že dříve jsme my ty vztahy brali vážněji, rozumněji a byli jsme zdrženlivější. Ovšem každý se chová jinak a tak nemohu říct, že by tomu tak bylo u každého.

Nevím, kolik je Ti let, ale určitě najdeš pěknou a hlavně slušnou dívku. Neházej flintu do žita, víš, co dívek ještě potkáš? Jen se musíš naučit oddělovat zrno od plev, pokud chápeš, co tím myslím. Nesnažit se o nějakou "opotřebovanou", ale najít si pěkné slušné děvče. Jde to. Jaga.

ria*
hodnocení

1x

Myslíte, že jste první? ani z daleka poslední.. :) Z neopěteované lásky vznikají umělecká díla, opery, básně, :). Zažil jí skoro každý z nás.. Slečna hold má jiný vkus, nebo Vy nejste dost průbojný, či její typ...To že si myslíte, že jste "hodnotnější" Než ostatní je ale trochu úsměvné :)...

jj*

nic si nemyslím

hodnocení

1x

Nejsou všechny holky stejné. Možná jste si jen nevybral tu správnou. Soustřeďte se na jinou, která Vás bude chtít a ocení Vás po všech stránkách. Každý má právo vybrat si s kým, kde a co..Ale zájem musí být vždy na obou stranách. Někdy se prostě stane, že se člověk zamiluje do toho, kdo jeho city neopětuje. V životě se Vám to může stát ještě mockrát. Ale určitě potkáte tu, která to bude mít stejně citově nastaveno, jako Vy. Věřte si!

martinaa*
hodnocení

1x

Promiň, že takovýho ufňukánka bych taky nechtěla. Seš dospělej chlap, nebo mimino?

Pokud nějaký vypatlanec získá holku na debilní kecy a přitom ji má v ..., tak je blbá ta holka, on jen využil situace. Jsou holky, co berou na podobný blbečky, a pak jsou holky, které tohle odpuzuje. Zajímavý, na mě nikdy rádobydrsný řečičky nefungovaly, na frajírky neberu - takže holt musíš hledat, ovšem takový se většinou nepotkají zmalovaný na diskotéce.

Takže buď se dál lituj a najdi si jinej způsob, jak skončit, protože v tom vlaku jedou chudáci lidi, kterým nachytíš dost drsnej zážitek, o vlakvedoucím nemluvě, anebo se seber a začni se chovat jako dospělej. Až se tak budeš skutečně chovat a bude to na tobě poznat, určitě najdeš takovou, která vidí svět podobně. Na ostatní povrchní hlupky se holt vykašli.

hodnocení

1x

No já vím zcela určitě, že kdybych viděla na chodníku ležet desetikorunu a hned vedle tisícovku, tak seberu obé! Proč bych si měla vybírat? To není zrovna šťastný příměr.

Holka kterou milujete Vy, Vás jednoduše nemiluje, tak proto Vás nechce. A zřejmě ještě nemiluje nikoho. Jednoduše se na tom věčírku muchlovala s jiným klukem, protože si o to uměl říci. Nebo je fakticky takovej frajer neodolatelnej, jak popisujete. I takoví kluci existují, jako i holky. Příklad. Je hodná holka, chytrá holka, ale není vzhledově nic moc, taková puťka šedivá. A vedle ní je její kamarádka, dost pitomá, povrchní, ale je to takzvaně "kus". Na kterou se budou na nějakém večírku kluci "lepit"? ;)

eivlis*
hodnocení

0x

Presne tak, to je zivot a zna to snad kazdej clovek, ktery ma srdce..Blbcu je plnej svet a castokrat vyhravaji nad tema slusnyma a normalnima,ale to je zivot.. Spravedlnost neexistovala, neexistuje a nikdy existovat nebude, smirte se s tim, bohuzel..

iz*
hodnocení

0x

Lásku si nevynutíte a fňukáním už vůbec ...

buss
hodnocení

0x

Co je to za systém dnešní doby? Co s tím má společného nějaký systém? Nemusí si tě ani všímat, nemá zájem. Zrovna tak to může být opačně. Pak bych se i zeptal, čí je to vina. A nevyjadřuj se za všechny holky.

humble
hodnocení

0x

To chce čas. Dokud je tahle slečna mladé hloupé tele, vždycky bude preferovat podobné typy chlapů (jinými slovy haj-zly). Pak v pozdějším věku ženy jsou dvě možnosti:

a) z vypočítavosti začne žena okolo třicítky hledat "hodného kluka", který pro ni udělá první poslední, vezme si ho a haj-zla bude mít už jenom jako povyražení bokem vedle manžela.

b) (a to je trochu pravděpodobnější možost) z vlastní hlouposti si vezme haj-zla a/nebo si s ním udělá děcka, haj-zl pak uteče s jinou a ji odkopne i s děckama (na ty pak samozřejmě bude kašlat a možná ani nebude platit alimenty), poté žena rychle "dostane rozum" a začne hledat toho "hodného kluka", o kterého by si předtím ani neopřela kolo, a který pro ni udělá první poslední, zejména se postará (i finančně) o ni i její kukačky, které má s haj-zlem.

Takže jestli jsi hodný kluk, nezoufej, určitě za pár let budeš mít u tohoto typu žen šanci. Sice budeš pro ni ve skrytu duše jenom céčkový zboží, ale když sis ji vybral a když ji tak miluješ... Tak už to v životě chodí, synu. Jen popřeju hodně štěstí.

hodnocení

0x

Trochu upravím těch 10 Kč a 1000 Kč na jiné předměty. Kdyby vedle sebe stál 15 let starý JEEP a 1 rok starý Mercedes, já osobně bych bral ten Jeep (přestože jsou cenově nesrovnatelné). Není to (stejně jako láska) otázka ceny. A pokud hodnotíte lásku cenou (v tomto případě domělou kvalitou sama sebe) jste obětí dnešní doby spíš Vy. Smiřte se prostě s tím, že Vás nechce, zřejmě hledá jiné hodnoty, než jí dokážete právě Vy nabídnout.

doplněno 28.01.15 11:12:

Humble - Že si holka nevšímá "hodného" samolibého frajírka, který si o sobě myslí, že je nejlepší, nejkrásnější, nejchytřejší... (prostě neodolatelný), ještě neznamená, že je to "mladé tele" a že si logicky musí vzít nějakého ha-jzla. Třeba má jen jinou představu o svém budoucím partnerovi a nehodlá se na někoho vázat jen proto, že jí ten někdo miluje.

doplněno 28.01.15 19:05:

Humble - No jo, vyjádřil jsem se trochu nepřesně. Chtěl jsem zdůraznit, že tazatel sám sebe přirovnává k tisícikoruně, zatímco všechny ostatní ocenil desetikorunou. Ve svých očích má tedy 100x větší cenu, než všichni ostatní. Ve skutečnosti to tak ale rozhodně není.

humble

Tak předně, my o autorovi nevíme, jakou má povahu a zda se jedná o (cituji) "hodného" samolibého frajírka, který si o sobě myslí, že je nejlepší, nejkrásnější, nejchytřejší... (prostě neodolatelný)."

Spíš autor naopak působí, že je dost nesebevědomý.

A rovněž z příspěvku autora nevyplývá, že by ta jeho vyvolená byla nějaké rozumné děvče viz:

"Např. jsem byl svědkem, kdy jeden takový dostal tu holku na úlet na akci, a když si odskočila na záchod a ptal jsem se ho , řekl mi že ho jinak nezajímá, že se ani moc neznají, že si nepíšou, že ji má v **** a ať se dívám jak se to dělá. A pak před mýma očima si ji dokázal získat na líbání atd, a nemusel pro to dělat nic než pár keců a svůj vzhled.!"

Nevím, kolik je slečně let a jak se jinak chová, ale jestli takhle chodí na akce, kde se nechává ocicmat od kdejakého floutka, který se o něco pokusí, asi to nebude úplně optimální osoba na vztah. Každopádně jestli ji autor tak miluje, zřejmě taky moc rozumu nemá.

hordak
hodnocení

0x
Protozes jses ubrecenej ufnukanek. A holky nechcou ufnukance. Nebrec a chovej se k ni tak jako se chovaj ostatni. Nebrec ze holky chcou zly,to je blbost. Holky si vybiraj ty ktery je pritahujou a ufnukanci je nazyvaj zlyma sracama... nepritahujou je.ubrecinci jako ty.
jj*
29.01.15 18:57

jojo

culdabulda1*
hodnocení

0x

- a proč by Vás měla chtít? - Vy taky asi nechcete každou jenom proto, že Vás miluje ! To je přece normální.

oo
hodnocení

0x

Přestaňte jí milovat, za čas možná o vás projeví zájem.

jj*

Kdyby to tak šlo snadno

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]