Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak získat ženu

Od: kevinmccallister odpovědí: 20 změna:
Dobrý den, dobrou noc,
mám takovou zvláštní otázku či problém. Za pár let mi bude čtyřicet, s ženou jsme se odcizili, máme nedospělé děti, finančně jsme zajištění. A nyní. Jak najít "lepší" milenku? Zní to jako banální problém. Neumím a mám problém dávat najevo, že nemám problém s financemi. Např. příčilo by se mi předvádět se např. v luxusním sporťáku, přijde mi to velmi povrchní a neumím to. Prostitutky nechci, chci jen pěknou, inteligentní a "slušnou" holku/ženu, která se chce mít dobře (a která by nechtěla že?). Hm. :)

20 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Dejte si inzerát, že hledáte pěknou, inteligentní a slušnou ženu, která se chce mít dobře, protože jste připraven dělat jí sponzora za chvíle lásky. Myslím si, že pokud Vám zlatokopky nevadí, nalepí se jich na Vás dost. Anebo se zeptejte své ženy, která Vám doma uklízí, vaří, stará se o děti, zda by o nějaké takové nevěděla, protože sháníte milenku. Opravdu slušná ženská od Vás bude chtít víc, než jen být milenkou ženatého chlapa a hrát tím pádem druhé housle. Nejdříve si vyřešte problémy v manželství a berte přitom ohledy na své děti, než se vrhnete do mimomanželského dobrodružství. To by Vám také mohla Vaše žena sbalit kufry a poslat Vás kamsi..Nenapsal jste, zda jste se snažil s ženou zase sblížit, jaké úsilí jste tomu věnoval, abyste dětem zachovali funkční rodinu a zázemí..Nic ve zlém, ale Váš dotaz působí tak, jakoby jste si byl jistý tím, že na Vás každá čeká a Vaše žena se Vás bude držet a tolerovat Vám milenky. Ale všeho do času..

PS: Když se podívám na příspěvky, které byly psány z jednoho pc, pod různými nicky, pak je mi jasné, že Vy máte problém jen sám se sebou a o "lepší" milence se Vám může jen zdát..

kevinmccalliste

Klidně bych to udělal, ale nemám na to :) Zatím to vidím tak, že budu přežívat a až budou děti dospělé (to jsou právě ty ohledy, které jediné mě v manželství drží), tak se to snad zlomí. A že bych si byl jistý, že na mě každá čeká, kéž by, to bych sem nepsal. Asi jsem se měl zeptat jinak. A klidně přiznávám, mám problém sám se sebou, ale troufám si říct, že to každý. Smajlík.

hodnocení

3x

Treba nejaka inet seznamka? Zalozte si profil a poctive napiste, se mate nefungujici vztah ve kterem chctete vyrdzet kvuli detem a uvidite kdo se Vam ozve. Na druhou stranu hrozi riziko, ze na te seznamce uz bude i manzelka :)

Asi se ptam nevhod, ale se zenou jste to uz resili, ze si nevyhovujete, ale zustanete kvuli detem? Potom by to slo i oficialne a bez strachu z provaleni. Nektere vztahy takto funguji

doplněno 04.02.15 10:05:

Nemate zac, vztahy jsou nekdy opravdu velice slozite. Ja mam rodinu mladou, radeji by jsem se snazil to s manzelkou narovnat, ale do Vaseho manzelsti odsud opravdu nikdo nevidi. Fotku by jsem na Vasem miste take nedaval

kevinmccalliste

Dobrý nápad, ale nechci dávat fotku, internet je malý :) Pochybuji, že tam bude manželka, ale i kdyby, tak je mi to už víceméně jedno. Žena se mnou nespí, ale zároveň žárlí a řeší, kdo mi píše atd. Řešili, řešili, ale nevyřešili, jakákoliv diskuze je zbytečná - a jak to vím? Ve výsledku je všechno více či méně moje chyba. Smajlík. Ale děkuji za váš čas pane kolego.

eulalie*
hodnocení

1x

Hm, za nějaký čas sem budete psát... "Manželka mi přišla na milenku, požádala o rozvod, kde sehnat perfektního právníka, abych se s ní nemusel dělit o majetek?"... a za nějaký další čas to bude asi toto "Milenka se mnou rozešla, rád bych se vrátil k exmanželce, jak to mám udělat?"

kevinmccalliste

No, tak hlavně že vy v tom máte jasno, ale rada žádná. Co taky čekat od ženy (omlouvám se), ty drží vždy spolu.

eulalie*

Já jen vycházím z podobných dotazů zde již položených v minulosti. Jinak hledáte-li milenku, tak ji hledejte tak, jak jste si hledal současnou manželku. Akorát počítejte s tím, že manželka vám na ni stejně přijde a milence nebude stačit být ta druhá. Takže tak jako tak si dříve nebo později koledujete o malér. Takových mužů, ale i žen (abych byla spravedlivá) běhá po světě habaděj, co se poohlížejí po nějaké bokovce, protože doma je holt nuda. Místo toho, abyste se zamyslel nad tím, proč vám to doma neklape, a nehledal chyby jen na drahé polovičce, ale uznal taky třeba svůj podíl, tak se rozhodnete pro to nejotřepanější řešení - najít si milenku. Ale toto řešení ještě nikoho neudělalo úplně šťastným. A jestli ano, tak je to čestná výjimka.

kevinmccalliste

Samozřejmě máte pravdu, ale život je hledání, pokus x omyl. Co jsou děti, tak "intimní chvíle", píši to už po několikáté, se rovnají nule. Ještě se do toho pohádat a je to fakt "super" atmosféra - několikrát do týdne. Takže kdo by si v takovémto okamžiku nechtěl hledat milenku. Ještě dodám, už nemám sílu řešit manželské problémy. Vysává a vysiluje mě to a hlavně to nikam nevede.

eulalie*

Tak z pohledu ženy vám povím toto - jsou-li intimní chvíle na bodě nula, k tomu malé děti, tak věřte, že často je i chyba na straně muže. Manželka prostě na vás nemá chuť, jste jí protivný a nemá ani zřejmě důvod, proč by tu chuť měla znovu získat. Materiální zabezpečení rodiny ještě není všechno, když chlap nestojí za nic... asi tak. Jestliže jsou u vás hádky na denní pořádku, tak nespokojená je stoprocentně i druhá strana, nejen vy. A lituji vaše děti. Chudáci, v takovém rodinném prostředí musejí vyrůstat. Zamyslel jste se nad tím, co třeba vy děláte v manželství špatně?

kevinmccalliste

Já nikde netvrdím, že jsem bezchybný. 1) Manželka prostě na vás nemá chuť, jste jí protivný a nemá ani zřejmě důvod, proč by tu chuť měla znovu získat. Materiální zabezpečení rodiny ještě není všechno, když chlap nestojí za nic... asi tak. //Mám dva známé, kteří mají úplně stejný problém. Takže asi všichni budeme svým ženám protivní. A že bychom nestáli za nic, to si opravdu nemyslím. Na vině spíš bude rozdílná "potřeba", kdy jednou za půl roku asi mužům nestačí a ženy jsou překvapené, že jsou chlapi nevěrní. Ta moje je navíc posedlá uklízením a pořádkem.2) Mé děti litovat nemusíte, je o ně skvěle postaráno a jsou milovány oběma rodiči. Rodiče se ne vždy nutně musí hádat před dětmi 3) Typická ženská odpověď - zamyslete se sám nad sebou. Já se samozřejmě zamýšlím, možná až moc.

eivlis*
hodnocení

0x

Pisete odcizili..No, co to treba zkusit napravit s vasi zenou nez si hledat jakousi takousi milenku uz i kvuli nedospelym detem. Okazale ukazovat co mam nalaka opravdu jen zlatokopku a normalni holku to opravdu neohromi.:)Milenka se najde vzdy a staci jen chtit,ale asi bych opravdu nejdriv zkusila hledat ztracene uz i kvuli vasim detem..Nicmene chapu, ze ne vzdy to jde..

kevinmccalister
hodnocení

Napravit, to nevím, asi vedle sebe potřebuji jiný typ ženy. Ona by mi možná ani ta zlatokopka nevadila, problém je, že se neumím předvádět.
eivlis*

Prijde mi, ze jste se uz vcelku rozhodl a mate jasno a usuzuju z toho, ze pisete, ze ani ta zlatokopka by vam nevadila, zvlastni..Jen si rikam, ze se zlatokopkou stesti opravdu nenajdete.. Predvadeni nemate v povaze, tak to nedelejte a budte sam sebou.. Ja jsem zrovna ted pohadana s tim mym a kvuli takove kravine, jako vzdy..

kevinmccalliste

Vcelku rozhodl, to vůbec ne, už jenom kvůli dětem je to neřešitelný problém. Někdo tu nedávno radil, že jen kvůli dětem nemá smysl trápit se ve vztahu, ale já je nechci opustit, proto milenku vidím asi jako jediné řešení. Jak jsem psal, za pár let čtyřicet, pak padesát, šedesát a pomalu se chystat do penálu. A pak zjistím, že můj život stál za prd.

figurek*
hodnocení

0x

se mi nechce věřit, že takovou otázku položí skoro čtyřicetiletý chlap a na konec ještě přidá smajlíka :)

Vy si v lepším případě koledujete o návštěvu zlodějů. V horším případě si koledujete o vysavač na prachy, o nějakou zlatokopku, kterou pak budete do smrti proklínat. Viz beatelsák Paul McCartney & Heather Mills.

kevinmccalliste

Jak vidíte, tak položí a smajlíka přidá na konec, protože sám ví, v jak absurdní situaci se nachází. Pokud by vám to pomohlo, mohl dotaz znít: Jsem v manželství jen kvůli dětem, už to nedávám, jak najít milenku, beru vše (i zlatokopky). Je to lepší?

donkarel*
hodnocení

0x

Je tu spousta otázek, bez kterých nejde jednoduše poradit... Jako například: Proč jste se s maželkou odcizili? Co bude poté, až děti vyrostou - plánujete od ní odejít? Co až budete v důchodu nebo zase o pár let starší a třeba na tom už tak dobře finančně nebudete? Co Vám milenka přinese - chcete s ní mít do budoucna vztah nebo jde jen o sex a to mít někoho vedle sebe třeba na dovolenou? A spousta dalších, třeba kolik by jí mělo být, apod.

Vím, že otázka nezní co dělat, ale jak si najít milenku? Ale zrovna v tomhle případě se radí těžko. Už jen třeba proto, že vydržovat si "zlatokopku" je povrchní - ale to Vám nevadí, nicméně předvádět se v luxusním sporťáku by Vám vadilo...
A ta představa, že je s Vámi jen kvůli tomu, že jí kupujete drahé dárky a ne proto, že Vás má ráda, to nevadí?

kevinmccalliste

Až děti vyrostou, tak ...nevím, asi ano, ale zase, neumím a nechci nikomu ubližovat. Plánovat něco je hezké, ale realita je vždy úplně jiná. Co mi milenka přinese? A vztah nebo jen sex? To by se vše asi konkrétně odvíjelo od situace. Já se prostě budu opakovat. Jsem v manželské pasti, zůstávám jen kvůli dětem, které miluju. A neřešte pořád ty zlatokopky :) Myslím, že jsou přeceňovány. Jsou to holky, které se chtějí mít dobře a znova opakuji, která se nechce mít dobře? Nebo raději hledat nějakou prostitutku, kde je taxa rovnou daná? :-D Jen pro pořádek, že sex doma = 0 jsem už asi zmiňoval. K poslední větě, je to strašně hnusné, co teď napíšu, ale dnešní svět je jen o penězích a i za ty si dnes koupíte úplně všechno - obligátní zdraví, alespoň když vám něco bude, nenechají vás ležet v nemocnici na chodbě a dostanete nejlepší péči. A když to nedopadne, tak holt, všicni tam jednou musíme. To jsem to zamotal co?

hodnocení

0x

Prostitutka vám vadí a zlatokopka ne? Vždyť je to skoro to samé jen možná v lepším obalu. Když chcete jen ,,lepší milenku,, jak píšete,tak vám opravdu stačí ta prostitutka,tam si za službu zaplatíte,na nic se vás neptá a nebude vás ,,dojit,, jako zlatokopka a nebude se vám snažit rozbít rodinu.Jo a inteligentní a slušnou ženu neohromí ani ten sporťák,když zjistí,že v něm sedí, no,jak to jen slušně napsat a neurazit! Napadá mě hned několik názvů,které by vám,,slušely,,.

kevinmccalliste

Ale klidně to napište ty názvy, mě neurazíte. On se člověk lehce hodnotí podle pár vět na internetu, že? Ohledně prostitutek by mi "psychologicky" vadil jeden fakt - měly v sobě určitě několikanásobně více pohlavních údů. ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]