Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přítel má na výročí plány beze mne

Od: nikuze* odpovědí: 24 změna:
Ahoj :) 15. února jsme s přítelem rok. Nečekela bych, že si zrovna naplánuje přátelský turnaj ve fotbale. Navíc jeho fotbalový tým není ani registrovaný. Ale to je vedlejší. Docela mě to mrzí , a nevím co mám dělat. :( A ještě bych se chtěla zeptat, jaké překvapení bych mohla na "výročí" udělat. Poradíte co mán dělat? A jaké překvapení nachystat?

24 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Co třeba jít s přítelem na ten fotbal a podpořit ho? A večer společně zajít na dobrou večeři? Nebo doma nachystat večeři při svíčkách? Přijdou vážnější problémy, než je tento. Přeji vám, abyste spolu oslavili ještě mnohá společná výročí...

doplněno 27.01.15 15:18:

Třeba chce něčím překvapit on Vás, když si je vědom, že máte výročí. Ale nedělejte z toho vědu, udělejte si krásný společný večer a je to vyřešené.

nikuze*
hodnocení

Nemám dobré vztahy s jeho dalšími hráči, a on mě asi ani nebude chtít vzít kvůli nim. Máme to mezi sebou komlikované

webbiecz*
hodnocení

3x

Já bych z toho nedělala drámo... je ale fakt, že my s přítelem nějaké výročí seznámení neslavíme. Popravdě - já vlastně ani nevím kdy to bylo. Samozřejmě vím, kdy jsme poznali, ale nevím od kdy bych to měla počítat jako ten správný začátek vztahu :) Na druhou stranu - docela často si spolu někam zajdeme. Na véču, nebo tak.

Podstatná je ale jiná věc - očekávat od chlapa (resp. kohokoliv), že mu něco samosebou dojde a že uhádne, že by bylo moc fajn, kdyby se mnou oslavil výročí, nebo cokoliv jiného, je blbost. Samo o sobě je to odsouzeno k neúspěchu. Ne nadarmo se říká - jestli od chlapa něco chceš , nenaznačuj, ale řekni mu to. Když to neuděláš a budeš jen naznačovat, nebo dokonce jen předpokládat, že mu tak primitivní věc přeci musí dojít, budeš asi hodně často zklamaná.

Takže moje rada - pokud něco chceš, řekni to. Nikdo jiný (tím méně chlap) není naprogramován k tomu, aby ti uměl číst myšlenky, nebo aby vnímal věci stejně jako ty.

ronyx*

Tak tomu říkám hodně rozumný názor *palec*.
Nebudu zastírat, že od ženy až překvapivě rozumný. Většina žen si totiž (nevím proč) myslí, že si muži musí všechna výročí pamatovat a hlavně je slavit a když to tak není, tak je hned oheň na střeše.

hodnocení

1x

tak ste s přítelem rok no a co?

důlžitý je že se máte rádi néééééé

a co je ve vztahu hlavní neprudit ho kvůli prkotinám !

danys*
Čemu se divíte? Myslim, že fotbal je jasná volba a nějaký výročí můžete oslavit kdykoliv

martinaa*
hodnocení

1x

Co třeba lístek na významnější fotbalový zápas? :)

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, pokud Váš přítel hraje fotbal, tak je součástí nějakého družstva a plánovat si zřejmě moc nemůže - těžko ten turnaj zruší kvůli Vám a výročí. Ale, možná si to výročí ani Váš přítel neuvědomuje, tak to bude to překvapení. A na ten fotbal jeďte s ním - Vy to tam vydržíte a on bude mít radost (že nepůjde potom do hospody jako ostatní sportovci). Zdravím!

P.S. Pozor - většina amatérských fotbalistů prožívá po zápase různá zranění a tomu odpovídá nálada.

doplněno 27.01.15 15:09:

zavinac - musí se do nich trochu "šťouchnout" a prožitek se dostaví .

doplněno 27.01.15 15:14:

nikuze - tak se ho ani neptejte a jeďte za ním sama (aby to nevěděl do poslední chvíle).

Nebo tedy seďte doma, užírejte se a nabírejte náladu na nějakou oslavu, kterou připravíte.

doplněno 27.01.15 15:20:

nikuze - pokud o tom výročí sám přítel mluví, tak možná překvapí on Vás. Třeba na ten fotbal nepojede, třeba něco chystá, třeba budete "čubrnět" - nebo také ne. Ale, kdo přežije Vánoce, tak přežije i výročí. Vy budete asi hodně zamilovaná (a mladá).

nikuze*
hodnocení

Nebude chtít, ať jedu s ním.

doplněno 27.01.15 15:17:

ben - nemám se jak dostat do města, kde fotbal hraje. Jede se tam autem

doplněno 27.01.15 15:42:

ben - i to je možné ;) jen se bojím, že by to mohl i zanedbat

hodnocení

0x

Chlapi to tak neberou,,možná,že zapomněl...tak to chodí.

paw*
Joji, proto zena informuje onvyrocich s dostatecnym predstihem :).
nikuze*
hodnocení

Říkáme si to oba často ;) ale prostě to zamrzí :(

jod
hodnocení

0x

Bóže muj, fakt si myslíte, že on si vzpomene na nějaké výročí seznámení, když mu to nepřipomenete? Prosím vás, raději se s ním nejprve domluvte na té skleničce, než si začnete kouzlit ve fantazii nějaká překvapení. Ty by totiž mohly skončit mimo vaše očekávání.

nikuze*
hodnocení

Moc odbře ví, že výročí máme. Říká mi to často. Vždy mi stiskne ruku a řekne "15. Nikolko to bude rok". Myslíte, že najednou si nevzpomene? Říká mi to skoro každý týden

hodnocení

0x

Nikuze - pokud jste po roce ve vstahu, kdy nechcete být s ním při jeho oblíbené hře (ani on nechce), máte to mezi sebou komplikované, ...

Můžu se zeptat, proč spolu tedy jste? 1. rok výročí berete jako obrovský svátek (když vás jeho neslevnostní prožití štve tak moc, že píšete sem...). Být vámi, asi bych si spíš vzal kus papíru a napsal plusy a mínusy a posoudil, zda má vztah nějakou budoucnost.

doplněno 27.01.15 15:46:

Nebojte se - nějaké zkušenosti mám - a právě proto bych podle popisu vztahu začal trochu rekapitulovat. Jsem trochu starší a mimo své zkušenosti mám více než 10 let manželství za sebou... stále šťastného :)

Jsou různé páry a různé vztahy. Znám také páry, které spolu jsou a jsou celých 40 let nešťastní...

Příde 90-tiletej dědek a 88-tiletá bába k rozvodovýmu soudu a soudce se jich ptá: "Proč se chcete v tomhle věku rozvést?" A bába: "Protože jsme si celej život vůbec nerozuměli. Zůstali jsme dotedka spolu jenom kvůli dětem. No a když už umřely..."

doplněno 27.01.15 15:58:

Nevím, ale nezní to moc pozitivně. Nechci vás rozeštvat proti sobě, ale pokud vás někdo osočuje nebo uráží (z jeho rodiny) a on to nepovažuje za důležité řešit, může to znamenat i něco jiného, že by za vás dokázal položit život...

nikuze*
hodnocení

Asi jste nikdy zamilovaný(á) nebyl, že? Oba dva chceme, aby náš vztah vydržel, a snažíme se.

jdw

Vztah nemá co dělat se slavením výročí seznámení. Pro muže to je jen příložitost se napít a souložit. Jinak samotné výročí mu je celkem ukradený. To vám dal najevo i tím fotbalem.

nikuze*
hodnocení

Věřím mu, že na sex mě určitě nemá. A on aby pil... :D nepřipadá v úvahu. Střízlivý na Silvestra a vždy, když se něco slavý. Je "zapřisáhlý nealkoholik"

nikuze*
27.01.15 15:52
hodnocení

.

nikuze*
hodnocení

My dva se bohužel neshodnem kvůli jeho sestřenici a kamarádce. Já jsem její terč posměchu. On to vidí, ale nic neudělá.

Chlapi se neradi se...rou do babských pindů,,,Neurážejte se při každé příležitosti,jste jak Nataša Golová v jednom filmu.

Také zapomněl ,,

nikuze*
hodnocení

Nevím, jak to myslíte

Reagujete zřejmě na mne že? Ono to nejde poznat, když píšete odpověď na svou otázku...Rekapitulace - píšete "My dva se bohužel neshodnem kvůli jeho sestřenici a kamarádce. Já jsem její terč posměchu. On to vidí, ale nic neudělá.""Nebude chtít, ať jedu s ním.""Nemám dobré vztahy s jeho dalšími hráči, a on mě asi ani nebude chtít vzít kvůli nim. Máme to mezi sebou komlikované"Z tohoto a dalších reakcí mi vychází, že se bojíte o váš vztah - tj. nejste si jistá vztahem. Dále je evidentní, že reakce na posměch jeho sestřenice či kamarádek jsou mu putna - nechce vás obhajovat či chránit. Na výročí, které považujete za zásadní a důležité, si plánuje fotbalové utkání "nepovinné"...Nepřipadá mi to jako romantický vztah s ročním výročím a budoucností.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]