Nejste přihlášen/a.
Ahoj uz asi rok se potykam s problemem,ze jsem unaveny tak, ze prijdu po praci domu a chce se mi spat v minulych letech sem to nepocitoval ani pri namahavejsi praci. je pravda,ze taky starnu zejo,ale je mi 27 a jsem snad jeste dost mlady. nedelam ted fyzicky,ale spis hlavou jsem technik v servise a potykam se se znacnym stresem a nikdy nedelam min jak 9 hodin a cca 11 h prumerne bez sobot,ale proste kdyz si v sobotu lehnu a spim do 12 probudim se rozlamany a unaveny. Pocit odpocinuti je asi 5% coz sem jako mladsi nezazival.
mam silne tlaky v hlave do spanku jakoby zalehle usi a tlak zevnitr hlavy do oka. pred 3 lety sme mel silny zanet dutit a rikala doktroka,ze na to budu trpet navzdy,ale pred necelym rokem sem tam byl aby mi rekla jetsli tma mam hnis,a prej uplne ciste a jen byhc potreboval prestavet nosni prepazku kvuli dychani.
Priznam se ze nesportuju a necvicim a rodice rikaji,ze musim ze taky cvici,ale nemam na to proste sily. dost me boli oci protoze travim na PC i 15 hodin denne na ocnim sem byl pred rokem a pul kdy uz to zacinalo a taky vpohode.
Ve stredu se chystam k doktorce at mi udela nejake testy a posle na neurologii kvuli krcni pateri to sem cetl ze muze delat bordel,ale co ta unava?
precetl sem si tolik moznych nemoci,ze panikarim.
Muze to byt prej parazit na coz to sedi a dokonce sem mival hdone casto roupy opakovane,ale posledni pul rok to bylo dost neprijemne az bolestive stolice byla casto plna bileho hlenu a zapachalo to chemicky. a cervici byly takovy vetsi bile housenky tak 5 mm mozna vic. tak si rikam jestli nemam neco jine nez roupy,ale nekdy kdyz se najim napiju nemyslim na to a osvezim se treba vodou je mi pak fajn a vydrzi to treba aj 2 dny tyden,ale vzdy to zase prijde mam pocity ze mam teplotu a proste tlaky v hlave jakoby mela prasknout
je toho moc ze? moje doktorka je dost naprd segre nediagnostikovala vcas zapal plic a me ten zanet dutin,takze chci vedet moznosti
Naťukujte do vyhledávače Dr. Rudolf Zemek, těch příčin je velké množství, hlavně zda-li se jedná o probém v hlavě neb mimo ní.
Tak sem dneska sel k obvodacce udelala mi testy na krev ruzne, RTG patere plic, objednala na neurologii a sel sem k ocni,kde mi rekla,ze mam na obou ocich 1 diomtrii a musim zkusit pryle coz me dostalo. Vzdycky sme byl pysny,ze nenosim bryle protoze na holkach se mi to moc nelibi a ted sam sebe tolik zhnusim. Navic stoji to dost penez v optice mi rekla,ze tak okolo 3 tis.
Pockam co mi reknou k pateri a az pak pujdu zkusit nejake asi levnejsi bryle stejne mi zadne sluste nebudou za tohle urcite urtacet tisice nebudu zkusim to nosit k PC a v praci,ale urcite to cely den mit jak mi nakazala nebudu.
Jo a nechal sem si udelat test na parazity musim donest vzorek.
Nejlépe vám poradí lékař po důkladném vyšetření, zde můžete dostat různé laické rady nebo zkušenosti jiných. Něco podobného míval soused - náhlé šílené bolesti hlavy, tlak v oku, jako by prý mu někdo do oka tlačil prstem, závratě, nechutenství, občas i zvracel. No a na jaře, když začal chodit hodně ven a přestal čučet na televizi se mu to spravilo, prý, jak mu prý řekli na rehabilitaci, to bylo možná i od páteře, od špatného a ztrnulého držení hlavy u televize a taky proto, že prý se nehýbal. Teď prý má pokoj. To není rada, to je jen podobný příklad.
Jak sem psal UP byl sme u obvodacky a moc mi nerekla jen poslala na nejaky RTG, odbery k ocni sme si zasel sam a mam na obou ocich 1 diomtrii a prej to muze vse zpusobovat. ja si myslim,ze to neni hruza,ale ona rikala,ze bryle jsou nutne a v optice mlada:D rikala ze to neni vubec malo a je to dost vysoke. to sem myslel,ze ji listim. sakra segra mela 6x 4 cca a vim,ze jsou lidi co maji aj okolo 9. myslim si,ze vse pod 2 je vpohode. navic kdzy sem si dal ty bryle u doktorky videl sme jakoby vic ostre,ale ani ne o 10% a uleva miziva,takze ano neco tam mam,ale abych sakra byl unaveny jak 60tilety chlap po 12 hodinach to teda ne
Roupy ve 27 letech,běžné je to spíše u dětí.. Babské rady proti roupům-kyselé zelí a čerstvý česnek namačkaný a zamíchaný do nějaké pomazánky,jinak raději k lékaři,ale ten tlak v očích a bolest hlavy nepodceňovat a jít co nejdříve k očnímu! Může jít o vysoký tlak v očích-glaukom neboli zelený zákal,chce to přeměřit a hlídat! U vysokého a neléčeného tlaku může doijít k poškození nervu a až oslepnutí,pokuď se to potvrdí,musíte už do smrti kapat kapky na snížení tlaku v očích.
Testy na parazity je dobrá věc.Je možné,že toto vás trápí.Ona hodně lidí parazity má a ani o tom neví..Jsou na to nějaké speciální léky.Já si nejdřív myslela,jestli netrpíte migrénama,protože já je mám dost často a přesně takhle ta bolest jde do oka...ale já to mám vždy při změně počasí a k tomu i únavu...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.