Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Spí se mnou, ale je s ní

Od: stenatko225 odpovědí: 5 změna:

ahoj...chodila jsem sjednim klukem kterho este do ted moc miluju a to sem snim byla jenom tejden...zacalo to ze sem se snim jednou vyspala kdyz mel holku na to ji dal konec a chodil semnou ted zase je asi s ni ale porad mi rika abych u nej spala a porad spolu spime newim co to je za hru mam hruzu ze si pridu jak vyuzita devka ale jinak se ke me chova hezky i mi napal e na me vsechno miluje pritm ma ji kterou podvadi...chci vedet koho ma radsi.. co tohle je...a este co znamenalo jestli nahodou nevite ze mi rek ze libam stejne jako kdyz sukam jestli jeto zle mysleno?pls co nejvi odpovedi dekuju

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

vosikac*
hodnocení

0x

:( Myslím že Vás trochu využívá *bum*Pryč od něj!.Dejte mu najevo,že o něj nemáte zájem,do budoucna to nemá žádný smysl...!

Myslím,že jste ještě mladá a takových zamilovaností ještě přijde...*palec*

hodnocení

0x

A proč si myslíš, že nedopadneš jako ty před tebou? :D

jarmik*
hodnocení

0x

Děvče, jestli se necháš takhle od mužů ponižovat, skončíš hodně špatně.

kl*
hodnocení

0x

Jo, děvče, to tě pěkně vodí za nos - možná to ani nedělá úmyslně, "jen" proto, že je neschopný se rozhodnout. Ale to ještě neznamená, že se máš nechat takto využívat. Chlapec má všechno a ani jedna z vás dvou nemá v podstatě nic, protože on se takto dělí mezi dva póly. Pokud ti jde o vztah, honem pryč od něj. Za pár let se tomu zasměješ, ale čím dřív teď od něj dáš ruce pryč, tím dřív to přebolí. Howgh *uf*

toni*
hodnocení

0x

Ten hoch jak ho popisujete nemá rád nikoho, jenom sebe. Je to absolutně nevyzrálý jedinec, kterého pouze ovládají nízké pudy. Rychle od něj pryč, nestojí za to, aby jste se k němu poutala. A že vás využil o tom ani na chvíli nepochybujte.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]