Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak oddálit WC - nesmím opustit pracoviště

Od: klukporadte odpovědí: 13 změna:

Mě by zajímalo jestli někdo poradí u toho pásu co se nesmí zastavit a chce se mi odskočit,tak jak to oddálit. Dělám,kde se vyfukují fólie a tam to prostě nejde zastavit stroj , že mi po třech hodinách chce ta výroba se těžko rozjíždí a přestávka je nárok po 5 hodinách. Jedno nebyl čas ani na objed a vydržel jsem do od 6 do 15 , jak to trénovat a oddálit děkuji

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

aaaaaaaa
hodnocení

2x

Kdyby lidi nebyli hloupí a drželi při sobě tak napíšou stížnost na inspektorát bezpečnosti práce nebo na živnostenský úřad.Třeba i mailem.Třeba i pod jiným smyšleným jménem nebo anonym.Bylo by dobré asi i napsat na sebe telefon.Když každý drží hubu tak at se pak nediví

buss
hodnocení

1x

Dělá se to tak, že někdo zaskočí, přestávky § 88 ZP.

doplněno 26.01.15 09:57:

No tak flašku mezi nohy, plenky ...

hodnocení

1x

JJ. doba je zlá. Zákony nedokonalé a vymahatelnost práva nulová (aspoň pro dolních 10 miliónů). Tak se to pokusím odlehčit: "Milý šéfe, páč se to nedalo vydržet, udělal jsem to do kýble. Vím, že to tu zapáchá a je to nehygienické, tak to prosím vynes..."

Osobně nechápu, jak se to dá vydržet. Já když musím, tak musím. Asi bych se v křečích po...

jeli
hodnocení

1x

založte odbory.Odborářská organizace se může založit už se 3 členy.Odbory mají zadarmo svého právníka

klukporadte
hodnocení

paragraf je pěkný,ale skutečnost jiná,děláme 12 hodin směn a zaskočit nemá kdo, spíš mi jde o to zda existují nějaké techniky (cviky..)jak to udržet a oddálit co nejvíce je to možné

Jo a to víte že toto poškozuje zdraví? Tak si vyberte překonávat to nebo prasklej močák a s tím může ruku v ruce jít i smrt a to docela rychle !

Osobně bych toto nedělal i kdybych měl skrz toto být bez práce,příjmu a jít bydlet pod most!Prostě neexistuje nesmět jít na WC,je v tom porušení základních práv pracovníka a současně s tím i povinností zaměstnavatele!

yyyxxxx
hodnocení

Stím má problém hodně lidí,protože v zákoníku se uvádí,že nárok na přestávku je po 5 hodinách,ale o wc tam není ani řeč to pánům v parlamentu nějak uteklo,takže pokud se vám chce a nemáte odpracováno 5 hodin a v této době musíte si odskočit a nemá vás kdo vystřídat či šéf řekne leze máte smůlu. Prostě nelze

hodnocení

0x

pokud to nejde jinak, tak jedině prevence. Ráno jít na zachod a od té doby pít málo... odpoledne to pak dohnat.

asd1
hodnocení

0x

PItný režim - ráno pít málo, vyčůrat a pít až ke konci směny.

Nebo plínky (to maj třeba piloti stíhaček), můžeš i do flašky. Zadržovat je nesmysl, jde o zdraví. To už je lepší přijít o práci.

majsterjoe*

Pít málo je taky nesmysl.

Jednu dobu sem se pohyboval kolem vyfukovačky plastových láhví, kde zastavit stroj byl nesmysl. Nebyl ovšem problém, požádat dočasně o pomoc a mezitím si na wc zajít.

hodnocení

0x

Zadržovat to, je strašně nezdravé na moč. měchýř. Dřív - před 10 lety - jsme měli přestávky po 3 hodinách u pásu. A pít je taky nezdravé. Takže buď si to nechte napsat od doktora, že musíte chodit na malou za 3 hodiny nebo si najděte jinou práci.

hodnocení

0x

Já si myslím, že na co se ptáte, to nelze a navíc, je to velmi škodlivé. Poraďte se se svým šéfem a postavte si do koutku PET láhev nebo něco podobného. A v nejhorším čurejte do toho s vědomím šéfa.

humbucker*
hodnocení

0x

Ahoj. Vis: Jak vydržet práci u pásu? Je to o něčem jiném, ale je tam i část téhle problematiky. Mrkni na to. Ahoj.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]