Nejste přihlášen/a.
Ahojky, chtěla bych se zeptat na Váš názor.. před měsícem jsem nastoupila do jednoho marketu. Měla jsem původně naslibovano,že budu dělat hl pokladní za mzdu 15tisíc,ale nakonec mám částečný úvazek a mzda je pod deset tisíc. Vzala jsem to i tak,protože najít dnes práci je těžké,ale s tím,že stále si budu hledat práci ,pro kterou mám kvalifikaci a s lepším ohodnocením hlavně.
Naskytla se mi nabídka do stejného marketu,ale v jiném městě jako vedoucí, na kterou jsem tedy emailem odpověděla-odeslala jsem jim svůj životopis atd a oni mě pozvali nyní na pohovor..Jenže nyní nevim co dělat.. Jak jim říct,že u jejich firma vlastně už pracuji,ale chtěla bych na jinou pozici,na tu ,kterou mi původně slíbili-jinak v marketu co nyní pracuji na tu pozici vzali již jinou holku,mě neřekli ani popel..a ani se neptám nemá to smysl.
Mě nevadí,že bych dělala v jiném městě.Ale taky se bojim toho,že mě vyrazí i odtud kde už dělám kvůli tomuhle ..Mám na ten pohovor vůbec chodit? Jinak ještě mám jednu nabídku,kde mi napsali,že se jim můj životopis líbí a pozvali mě také na pohovor..Já prostě nechci zkončit za tak malou mzdu jak pátý kolo u vozu ..
Milá Pomnenko
Přesně tohle je život a hned na úvod radím...jděte si za svým pokud nehodláte skončit tam kde jste i když je to v rámci firmy.Vše řešte s klidnou hlavou a trpělivostí.Mělo by Vás uklidnit,že nějakou práci máte a v klidu se snažte sehnat si lepší pozici...
Přeji hodně štěstí a určitě dejte vědět jak to dopadlo...
Myslím si, že hlavní pokladní můžete dělat po určité praxi jako pokladní. Neseriózní je, že vás zaměstnali na částečný úvazek. Je to porušení slibu i když možná jen ústního. Tak se nebojte a dejte se do toho. Slušně ale nekompromisně. Trocha asertivity nebude na škodu. Nic se vám nemůže stát, hlavu vám neutrhnou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.