Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Má to smysl?

Od: mls odpovědí: 7 změna:

Zdravím,

mám tento blbý dotaz, má smysl se snažit a dál bojovat o holku, která, i když bych udělal všechno na světě pro ní a dávám jí to často najevo, mi dává jasně najevo svým chováním, že o mě nestojí, ale přímo mě ještě za celou dobu (cca rok) neodkopla natvrdo (v tom smyslu že by mi neodepisovala, nebavila se se mnou vůbec když se potkáme, řekla mi přímo ať neotravuji atd.)? I když mi řeknete že to smysl nemá a naděje není žádná což sám vím, tak stejně nedokážu přestat sám od sebe.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Nema to smysl , delas ze sebe blbce a ji se to libi , ale nechce te. Najdi si jinou co si te bude vazit.

cobrak*
hodnocení

1x

Zapomeň na to a vždy si v těchto případech vzpomeň na heslo, které pravé: "Pro jedno kvítí slunce nesvítí.!

hodnocení

1x

Touhle poradnou prošlo několik dotazů, kdy se někdo ptal, co má udělat, aby se zbavil/a nápadníka. Řekl/a natvrdo, že ne, pak ignoroval/a a stejně nic nepomáhá. Nevím, jestli jsi slyšel to ne! Asi ano, ale nemůžeš uvěřit vlastním uším, tak zkoušíš a jí nic jiného nezbývá, než tě ignorovat. A to také dělá. Co bys ještě chtěl?! Jestliže ti v průběhu roku několikrát řekla, že nechce, neudělala žádný vstřícný krok a ignorujete tě? Je to přece jasné.Nechce tě, nedělej to, nebojuj o ni! *hej* Nechej ji být!

doplněno 26.01.15 07:59:

Určitě ti řekla. Jen tys neslyšel! Nebo nechtěl slyšet. Kdyby chtěla, už by se kolem tebe více motala a jistojistě by ti napsala. Adresu nebo číslo by získala nebo si o ně řekla.

mls
hodnocení

Když si přečteš můj dotaz pořádně, tak zjistíš, že píšu že mě právě nic natvrdo neřekla a ani mě neignoruje i když někdy k tomu není daleko. Kdyby to tak bylo, nechám toho jako u jiných. Vidíme se cca 2x do měsíce takže o nějakém otravování venku snad nemůže být řeč. Ale to že mě nechce je bohužel pravda.

Pokud Tě nechce, svůj názor asi sotva změní. Nemá smysl usilovat o toho, kdo o to nestojí. Zbytečně marníš čas, který bys mohl trávit s někým, kdo by Tě třeba chtěl. Ale Ty chceš doufat a věřit...Měl bys začít respektovat fakt, že o Tebe jako o kluka nestojí a smířit se s tím. I když se Ti tato dívka zdá být báječná, určitě bys našel i lepší. Lepší v tom, že by o Tebe děvče stálo se vším všudy a Ty ses nemusel doprošovat a čekat na zázrak...Ale chápu, že citům se nedá poručit a Ty se nechceš své naděje vzdát. Potřebuješ zkrátka slyšet od ní razantní - dej mi pokoj, nechci Tě!

martinaa*
hodnocení

1x

Bez šance, ty pro ni uděláš všechno a ona tě bere jen jako hodného pejska, který je k dispozici, když ona potřebuje.

Pokud máš trochu sebeúcty, tak kolem ní přestaň hopsat.

mls
hodnocení

Je mi to jasné, ale nejde to zapomenout, ona je jinak fajn, jiná než ty předchozí, které když se ukázala se jejich povaha, mě u nich ta zamilovanost přešla, ale nikdy to netrvalo tak dlouho jako tady v tom případě. No nic.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]