Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Léky na lupénku dr. Michaels - zkušenost

Od: dejavu* odpovědí: 12 změna:

Obyčejně jsem dost ostražitá na zázračné přípravky a spíš za jejich chválou na netu hledám marketing, ale už jsem to četla před několika lety vícekrát, slyšela ústně i od lékařů, kteřím věřím, že to funguje na lupénku i na ekzém. netrpím ani jedním, nemohla jsem ozkoušet osobně. Nabízela jsem to kamarádce, jestli to nechce zkusit, která má lupénku, ale nešla do toho. Prosím, je tu někdo, kdo s tím má jakoukoliv zkušenost? Dnes o tom opět vyšel pochvalný článek /....

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Na tyto léčebné prostředky jsem narazila, asi před rokem, na spešl psoriatické poradně, kde si někteří velice pochvalovali. :) Také jsem si se zájmem článek přečetla. Jestli je to onemocnění systému a lupča, ta mrcha, se z kůže přesune do kloubů a šlach, tak pak bych mohla vyprávět. Dlouze a smutně a pod všechno by se mi moje revmatoložka podepsala. Vím to s naprostou jistotou. *plac* *zed* *plac*

dejavu*
hodnocení

Ve článku píší, že je je to vhodné i na tu kloubní formu. Vám to lékařka nedoporučila nebo jste o tom zatím kvůli ceně neuvažovala?

faithoncemore*

Na stěhovavou bolest kloubů už jsem si tak nějak zvykla - jeden den to je levý loket, pak koleno, za dva týdny pro změnu rameno...to může být něco jiného než artroza, o které tedy už vím a tak nějak si na ni mám zvyknout?

doplněno 26.01.15 23:26:

Babkazov, díky.
Já tušila, že nějaký rozdíl mezi těmito nemocemi bude, ale nevěděla jsem jaký a doposud jsem to nehledala. Já mám artrozu jako prase, takto mi to sdělili doktoři při artroskopii (byla jsem ve spinální anestezii, tak jsme si povídali, byla s nima sranda a měli jsme stejnej vkus na hudbu, spíval nám k tomu Springsteen), pak tedy do papírů nenapsali "jako prase", ale 3.stupně. No a ten pocit stěhování mám tedy z jiného důvodu - že prostě holt někdy mi víc bolí koleno s artrozou, jindy zas zvápenatělý rameno, jindy zas ostruha v patě a časa od času mi loket připomene, ajk jsem ho strhla při práci na baráku. A někdy se vzbudím totálně ztuhlá a nepohyblivá a jindy to zas docela ujde. Tak dokud člověk vstane, tak pohoda, no né? :)

doplněno 26.01.15 23:32:

Dejavu, máte pravdu, ale přečetla jsem si Vaši připomínku až teď, čili pozdě..

Fait, je rozdíl mezi artrozou a artitidou. Artritida je buď revmatoidní nebo psoriatická. zelenahvezda.cz/... *plac* U artrozy stěhovavé bolesti nejsou. Jedná se o bolest z namáhání určitého kloubu. U artritidy stěhovavé bolesti jsou, protože se jedná o zánět kloubu nebo šlach, který se stěhuje, bez zjevných a naprosto nepochopitelných důvodů. *zed* Obě onemocnění jsou bolestivá a skoro se bojím říct, neřešitelná.

dejavu*
hodnocení

Bylo by fajn otázku neštěpit a držet se tématu léčby lupénky tímto přípravkem. Artróza je velmi zajímavé a aktuální téma, možná by řada lidí uvítala, kdybyste k němu otevřela extra novou volnou diskuzi nebo otázku.

hodnocení

2x

Jdu za týden k doktorce a hodlám se zeptat, jestli je nějaký důvod tu mast nezkusit. Pak jí hned koupím a uvidím.

doplněno 26.01.15 14:40:

jo, jo. Pak napíšu.

Gel, mast a olej. zbozi.cz/... Napište pak, prosím. Nejraději průběžně.

aaaa*
hodnocení

2x

Bych spíše řekl,že šamonáci zase chtějí vydělat na lidské hlouposti.Spousta lidí si to koupí a pak zjistí,že účinek je mizivý.Ví někdo,co masti vůbec obsahují?

nok
hodnocení

0x

Lupénka se léčí u zkušeného kožního lékaře, léky hradí pojišťovna. Z babských rad pomáhá mrtvé moře, resp. v našech podmínkách sůl z mrtvého moře - koupele, či obklady.

dejavu*
hodnocení

Děkuji za odpověď, samozřejmě máte pravdu. Ale neptala jsem se, jak se léčí lupénka, ale jestli je tu někdo se zkušeností s tímto preparátem.

hodnocení

0x

Tak jsem byl u doktorky a na preparát se zeptal. Její pohled po sdělení ceny už nechci zažít :-D Takže žádné zkoumání nebude :)

janaxxl
hodnocení

0x

Znám jednu paní, která trpí středně těžkou lupénkou a tyto přípravky používá a chválí si to, jí se tedy investice vyplatila..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]