Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bolest kolene

Od: simona2013 odpovědí: 2 změna:
Dobry den, před půl rokem jsem začala hrát fotbal a ted cca od nového roku mě začalo bolet prave koleno. Nejdříve to bylo jen občas, když jsem byla na tréninku nebo v chladném prostředí, ale teď mě to za posledni týden bolí téměř každý den. Nevíte jestli je to tím fotbalem a časem to přestane nebo s tím zajít k lékaři?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zajít k lékaři.

hodnocení

0x

Dle mého vás ortoped nemine. Taky jsem si myslel, že se to rozchodí, investoval jsem do lepších bot (běh) a ve finále jsem rád, že chodím, plavu, bruslím. Než jsem začal chodit jako člověk a ne jako kachna šmrncutá lachtanem, trvalo to skoro 2 měsíce (tahání vody z kolena, korikoidy). Na běhání to není a pokud si do mě neříznou ani nebude. Tak to nenechte zajít takhle daleko.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]