Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Úspěšné vymožení peněz z dlužníků

Od: bivoj* odpovědí: 4 změna:

Zdravím. Mám několik dlužníků, kteří mi nechtějí splácet dluhy. Přes soudy a exekutory včetně Vrány se mi nepodařilo vymoci vůbec nic, ale naopak jsem ještě musel zaplatit všechny náklady + právníky, odměny atd. i když nic nevymohli. Dlužníci dělají, že nic nemají a smějí se mi přimo do ksichtu. Slyšel jsem, že prý existuje nějaký pan Dimitrij, který je prý lepší než všichni exekutoři a údajně vymůže z dlužníků úplně všechno. Dá se prý zastihnout každý čtvrtek po šesté večer v restauraci U medvídků v Praze, personál prý už bude vědět a poradí. Jemu zatím prý zaplatil každý, úrok si upravuje podle nálady - většinou zhruba 250% za měsíc prodlení. Nemáte někdo náhodnou s tímto pánem také osobní zkušenosti a můžete případně poradit? Už opravdu nevím co mám dělat abych dostal zpátky své peníze. Díky

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, už to jméno toho pána navozuje pocit nelegálního vymáhání, které je možná úspěšné. Záleží to na Vás, zda chcete jít touto cestou (a mít možná problém).

Zdravím!

P.S. Ovšem, lidsky Vás dokáži pochopit, protože legální vymáhání moc nefunguje.

hodnocení

0x

Tento člověk je ukrajinec a neradno si s těmi lidmi zahrávat.Má svůj gang...Oni jdou i přes mrtvoly...Nechoďte za ním,je to za hranici zákona ! ! !

ju*

Dneska je móda neplatit, naše právo je bezzubé a nemohoucí...připomíná to 90 léta když se půjčovaly za tatíčka Klause prachy do podnikání a do privatizace - pak to skončilo v konsolidační bance a ta se zrušila s dluhem a pak se to umořilo důchodovým účtem... takže přesvědčovací metoda - dlužníka do lesa a na strom za nohy a zaplať nebo pošlem tvůj malíček se kterou nesouhlasím, ale účel světí prostředky...protože kdyby se dluhy vymáhaly tvrdě a právně - blbci by si nepůjčovali, a pokud Dimitrij vrátí dlužné peníze a úrok si nechá, dobře jest... pokud by s tím stát něco chtěl dělat - udělá půjčky s dobrým úrokem - ale kdo by do takového rizika šel...jedině sebevrah či blázen...

pawelrobertrak
hodnocení

0x

Najmuti si ukrajinskeho vymahace muze byt uspesne a penize treba nekdy i uvidite. Na druhou stranu ale se vystavujete vysokemu riziku. Uz s nim totiz pak jednou jedete jako spolupachatel trestneho cinu, pokud bude jeho vymahani nelegalni a mimo ramec zakona, coz vetsinou u takovychto vymahacu ze zemi ex SSSR byva ! Nejenze muzete byt stihan policii a nakonec vas mohou za trestny cin i odsoudit, ale take se muzete snadno stat obeti vydirani samotneho ukrajince ktereho si najmete, Neni potom uz totiz cesty zpet protoze s nim v tom uz plne jedete. Pawel Robert Rak

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]