Nejste přihlášen/a.
Ahoj, mám celkem deprese a musím se vypsat.
Je mi 21 a nikdy jsem neměl přítelkyni - ani náznakem se o mě žádná nikdy nezajímala, ikdyž z mé strany zájem byl.
Asi to bude tím, že nejsem žádný krasavec, dneska se hodně holek dívá na vzhled, a když nevypadáte jako šampónek s tubou gelu na hlavě, nejste "IN", protože vypadáte jako normální průměrný kluk. Navíc jsem ten typ kluka, který je romantik, hodný, milý, vždy úsměvavý. Asi za to můžou rodiče, protože mě vychovali jako slušného synáčka, ne jako grázla. A já se teď kvůli tomu trápím a nesnáším se
Dle statistik je v česku 51% žen, 49% můžu. To mi teda řekněte, jak je to možné, když:
1. Na seznamkách to je tak, že když napíše holce kluk, holka to většinou ani nepřijme, protože stačí, že holka se někde ukáže, a už má 50 žádostí - a může si vybírat. POZOR - to není výplod mé fantazie. Zkusil jsem si na lide.cz založil profil s nějakou holkou z obrázků google - nechtěl jsem tím nikomu ublížit, šlo čistě o experiment - a jen jsem napsal do místnosti, jestli někdo nechce pokecat, dostal jsem ! 43 ! žádostí. Stejným způsobem jsem napsal i za svůj profil, a - jako vždy - nikdo nic. Ticho po pěšině
2. Když vidím lidi kolem sebe, hlavně kamarádky, téměř všechny jsou zadané, nebo aspoň byly zadané. A přitom mám dost kamarádů, kteří jsou na tom stejně jako já - bez zkušeností s děvčaty. Já to tedy nechápu, jak je tohle jako možné? S kým ty holky chodí?
To je asi vše, ulevilo se mi, takže to asi posloužilo svému účelu.
Budu rád za jakékoliv názory a odpovědi
Přeji pokud možno poklidný večer
Je to k nevíře, žen je víc, někdo má třeba 3 a proto na někoho holt nevyjde. Jste mladý a podle toho co jste napsal věřím, že nějaká pravá na vás někde čeká. Choďte víc do společnosti a dejte přednost výběru z očí do očí, než sítím. Sám jste se přesvědčil, jak zrádná je anonimita. Co byste si počal se 43 slépkama, když na váš profil nereagovala ani jedna. Musíte koukat po nějakých 16-18 letých, ty ve vašem věku jsou už vyčuraný a jdou po 40-60 letých s majetkem.
"Musíte koukat po nějakých 16-18 letých, ty ve vašem věku jsou už vyčuraný a jdou po 40-60 letých s majetkem."
Co je to za nesmysl? Tohle vůbec není pravda, možná to tak máte vy ve svém okolí, ale to ještě neznamená, že to takhle je globálně.
Ne ani všeobecně ne, to je nesmysl.
Ahoj,
tak minimálně půlka tvého prvního odstavce je absolutní nesmysl. S takovým přístupem se holka hledá težko.
Co se týče seznamek, najdeš x holek, které ti napíšou přesně to co ty jen opačně.
Být na tvém místě, na seznamky bych se vybodnul, zapracoval bych trochu na tom negativním přístupu, domluvil se s klukama a někam vyrazil a šel se seznamovat s holkama, nebo bych se domluvil s kamarádkama ať mi pomůžou, určitě mají zase svoje kamarádky a ty zase svoje, nikdy nevíš na koho narazíš.
Zeny se dozivaji vyssiho veku, proto je jich v celkove populaci vice. Cim starsi vekova kategorie, tim vetsi podil zen. Je tedy pravdepodobne, ze se to v nizsi vekove kategorii dorovnava a je tedy vyssi podil muzu.
Dejte tomu 5-10 let a situace se pri vsi pravdepodobnosti zlepsi. Navic ve veku 30-35 se spousta zen (i tech atraktivnich) dostava do krize a snazi se ulovit temer jakehokoli chlapa, byt klidne o deset let mladsiho, kolikrat dosti nedustojne.
Na seznamky se vykašli. Ty holky, co je chlapi tolik chtěj, zas nevědí kterýho kluka z těch 50 a se všema se stejně nesetkají. Tak zůstanou nakonec třeba sami. Tím chci říct, že to nemají o moc jednodušší než ty. Nakonec se seznámíš v práci nebo venku. Jsi mladý a máš spoustu let před sebou.
Ta tvoje statistika je asi celkový průměr. Chlapců se totiž rodí víc a to ne nějak nepatrně, ale asi o 7 % (uvedla to i nějaká oficiální statistika z ČR zveřejněná na internetu, když tak si dohledejte). Jenže mají vyšší úmrtnost, než děvčata, a proto se poměr srovná na 50/50 někdy krátce po 40. roce věku, dále už převažují ženy, ve stáří převažují výrazně.
Holky (až na výjimky) pořád trpí představou, že si je musí najít muž (a taky je tento názor pro ně pohodlný, co by se namáhaly, že, ať se snažej a blbce ze sebe dělaj samečkové). Asi proto se ani neozývají na inzeráty. A když už jsou fakt zoufalé, tak hodí inzerátek samy a už se jen přehrabují a vybírají ve výsledcích.
Já už prostě nevěřím tomu, že si někoho najdu ... mládí mi utíká mezi prsty .. je mi 21 a netuším, co je to mít oporu v partnerovi a zároveň tu oporu poskytovat.
Ten výběr je příliš krutý a já zkrátka nemám šanci. Pořád mě každá jen odmítá... nechovám se jinak nijak negativně, normálně si chci povídat, ale prostě nejsem pěknej, tak mám smůlu Vylit srdce jsem si přišel až sem, protože to se nedá...
Neuplyne den, kdy bych na to nemyslel, ať už v práci, nebo doma.
Nj, neda se nic delat. Tak to asi budete uz navzdy sam. To neni zas tragedie. Vztahy se hrozne precenuji. Kdybych nemel rad sex, tak si v zivote bohate vystacim jen s kamarady.
Ale chovás se negativně, je ti 21 let a říkáš, že ti mládí utíká mezi prsty a pořád se jen opakuješ ohledně vzhledu. To opravdu není všechno.
Buď svůj a hledej a dej tomu čas, mám kamaráda který se dočkal až ve 22 a hned je to o 3 roky starší slečna a moc pěkná. Rozhodně se tím netrápil, věděl, že to jednou přijde
Nepises co te zajima... Ale jestli te zajimaji normalni hodnoty, nemusis se bavit tak ze chlastas nekde na diskotece ci v klubu a zajima te treba priroda, tak mas spousta moznosti - bud si najit nejaky skautsky klub v okoli, hnuti jako treba brontosaurus aspo. - tak byva dost nezadanych holek i kolem 20. A v lete kdyz se prihlasis jako vedouci na nejaky tabor, samozrejme ne pro 30 deti ale neco vetsiho, tak tam take bude spousta holek tve vekove kategorie... Staci se trochu zamyslet co te zajima a jakou bys chtel holku a kde asi takova bude. A o vzhledu to tak uplne neni... Jasne ze nafinteny holky budou hledat nagelovany typky a ze vzhled je na prvni dojem docela dulezity, ale jednak pry holky zas az tak na vzhled jako kluci nedaji, pak si samy o sobe vetsinou mysli ze nejsou sexbomby a po par setkanich si na oblicej toho druheho zvyknes, poznas jeho dusi a zjistis ze treba i takova vec jako krivy nos ti u nej opravdu nevadi. Samozrejme musi byt nejake sympatie hned od zacatku, ale neverim ze bys zase vypadal tak ze by se te holky stitily
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.