Nejste přihlášen/a.
Dobrý den
Rád bych se zeptal jestli je pořád trestné sloužit u FCL. Četl jsem něco, že sloužit v armádách států NATO (kam ČR patří) je povoleno ale rád bych byl jistější.
děkuji za odpověď.
Těžko říci - touha po dobrodružství, možnost stát se členem elity, peníze to rozhodně nejsou. Můj současný život se mi zdá plný stereotypů. Co se týče cílů, ve světové politice vždycky šlo jen o moc, vliv nebo o peníze. A stejně všichni jednou dříve nebo později zemřeme.
doplněno 23.01.15 21:21:Moderátorovi poradny: Jeho komentář se mi nezdál urážlivý, sám jsem si jeho už otázky položil.
Tvůj dotaz je v rubrice Společnost - Právo, nikoli ve volné diskuzi. A tento příspěvek rozhodně neodpovídal na dotaz tak, jak byl položen. Viz pravidlo Z1.
Mnohdy lze odpovědět na dotaz až po bližším seznámení se s věcí. Tedy nevidím nic špatného na tom se zeptat, co tazatele vede k tomu sloužit v nějaké armádě.
Místní cenzor je spíše k smíchu. S tím nic nenaděláte. JInak souhlasím, že moc a peníze budou hrát větší vždy první housle. Zvláště, když se kořist porcuje. Takto to bude i na Ukrajině, tu nemine jednou stejný osud, jak nás - tedy razantní rozkradení, toho co bylo doposud nakradeno. Ptal jsem se z důvodu, že pokud sem umístíte uvedené téma, vězte, že se brzy stanete středem zájmu některých služeb, které si budou na vás honit své ego. Osobně být vámi, odjel bych hodně daleko a tam začal v civilním sektoru.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.