Nejste přihlášen/a.
Ahoj. Mám bechtěrev tedy bechtěrevovu chorobu a měl bych podstoupit biologickou léčbu... Mohl bych mít nárok aspoň na částečný invalidní důchod? Záda hodně bolí. Dík.
Mám pocit,že záleží i na stupni,kterýžto kvalifikuje odborný lékař na základě výsledků,rentgenu a pod,...mimochodem,od kterého stupně se přiznává PID?
Děkuji za odpověď
To netuším.. Jen u té biologické léčby má být stupeň 10 a víc. Já to mám zatím asi 9,9 ale snad na to dosáhnu.. Doktor mi radil zaměřit se na to abych dostal tu biologickou léčbu, ulevilo se mi a na invalidní důchod sem zapoměl.. Ale stejně bych ho rád. Do práce budu chodit tak i tak.. Má s tím někdo nějakou zkušenost?
Již rok se léčím v centru biologické léčby. Píchám si 2x týdně Embrel a jsem jako znovu narozenej. Na tom jestli vám nasadí biol.léčbu má vliv spousta věcí,nejen to jak jste ohlej. Navíc před zahájením léčby musíte podstoupit velice podrobné vyšetření na plicním aby se zjistilo zda v sobě nemáte zárodek TBC. To trvá cca měsíc a pokud je vše (RTG,krev) negativní vám daj injekce,nebo kapačky. Věřte,že pak na důchod dozajista zapomenete!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.