Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kocovina

Od: lolu* odpovědí: 12 změna:
poraďte co na kocovinu- prosím rychle!

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

piter*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
ja mam zkusenosti takove nez jdu pit nadopuji se vitaminu c a po opici je nejlepsi nejaka fyzicka cinnost

zwiki*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
na kocovinu je dobrá silná černá káva s citronem,nebo prodávají v lékárně na kocovinutabletky-informuj se.:)
No, říká se to. Ale má to jednu dost zásadní vadu - kofein ještě dále prohlubuje již tak dost velkou dehydrataci organizmu. Lepší je dobrá snídaně, která naváže zbytky alkoholu a doplní krevní cukr, který alkohol zničil. Doporučuje se pít mátový či heřmánkový čaj nebo čaj z řebříčku pro uklidnění jater. Med rozpuštěný v čaji opět napomáhá doplnění krevního cukru. Sprcha - nejprve teplejší a pak i dvě minutky ledová, pak znova teplá, párkrát zopakovat - rozproudí krev. A v neposlední řadě nutnost intenzivního pohybu... Pokud jde o kuřáka, je jeho kocovina ještě o něco horší...

tska
doplnit odpověď
hodnocení

0x
hele mám super tip, nevěřila sem tomu ale fakt to pomáhá, jestli se trošku vyznáš v čajících tak určitě znáš čaj jménem Pu-erh - pomáhá skvěle!

miljan*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Taky jsem míval s tím problémy. Osvědčilo se jediné. Nechlastat! Je po problémech. Zkus to taky.

bond*
doplnit odpověď
hodnocení

0x

Vim že tohle asi nebude ta rychlá odpověd co si chtěla ale u mě vždycky zabere.Vyprostovací pivo srazí žaludek tam kam patří,trochu uklidní,zažene žízen a ma i naky ty vitaminy ale samozřejmě i alkohol.

25gowron*
Z vlastni zkusenosti je nejlepsi cocacola, ale kazdej je jinej ...
styx*

Slyšel jsem že když si ožralej tak je nejlepší sníst co nejvíc sádla. A pak seš prý co nevidět střízliví. Ale možná jde jen o pověru...

mil®
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Vincentka, doplní minerály i ostatní prvky . Je teda fakt, že to je dost šok, ale mě to párkrát pomohlo. Jinak je dobrej vyprošťovák (pivo), jak už bylo řečeno.

doplnit odpověď
hodnocení

0x
No me rano kdyz je mi fakt zle, vetsinou uz s prazdnym zaludkem:), dam si sklenicku vlaznyho mlika.
Klidne se smejte, ale me to pomaha. Vetsinou mate po chlastu prekyselenej zaludek a tipuju ze to mliko to tam proste zneutralizuje (proste se tam zdrcne).
To je prvni pomoc, dalsi je hovezi vyvar, zivotabudic a vselek opilcuv *smich*.
mil®
Jo na to mlíko jsem zapomněl, to mi taky pomáhá, ale zase jak kdy na ty vprošťováky a jiné léčivé kocovinové speciality mám chuť a náladu a taky žaludek.

nensy*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
LOLU- Nejlepe je se z ní pořádně vyspat:) to je jistota a nebude ti zle.SO.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]