Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kdo má pravdu?

Od: tazajici001* odpovědí: 3 změna:

Pozdrav pro všechny,

mám smlouvu u společnosti na poskyt. elektr. služeb/internet. Tato služba funguje k oboustranné spokojenosti už asi 10 let. Nikdy nebyl problém ze žádné strany. Při navýšení rychlosti mi vždy zavolali, že navyšují a cena zůstává. Nedávno mi volali že opět navyšují,ale chtějí dopsat prý nedost. smlouvu ve které léta chybí mé č. občanky a rodné číslo. Odmítla jsem jim toto dát s tím, že tam mají opsané bydliště,č.účtu ze kterého se platí platba a takové zneuž. info bohužel. Zvlášť když to šlo 10 let bez problému. Názor moudřejších prosím.

Děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

vypadá to, že někdo chtěl využít vaše údaje a zneužil poskytovatele, volal jeho jménem...udělala jste dobře, smlouvy a podobné věci řeším zásadně osobně, písemně...

doplněno 23.01.15 09:46:

a aby poskytovatel potřeboval k uzavření (nebo úpravě smlouvy) č.OP a RČ, s tím jsem se nesetkal; stačí vaše jméno, vaše bydliště, č. účtu poskytovatele... ...

abcd123
hodnocení

1x

poskytovatel tyto údaje má, pokud ne, at vám dá adresu pobočky, kde si je může při osobní návštěvě ověřit.

kutululu
hodnocení

0x

A u jakého jste poskytovatele?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]