Nejste přihlášen/a.
Pozdrav pro všechny,
mám smlouvu u společnosti na poskyt. elektr. služeb/internet. Tato služba funguje k oboustranné spokojenosti už asi 10 let. Nikdy nebyl problém ze žádné strany. Při navýšení rychlosti mi vždy zavolali, že navyšují a cena zůstává. Nedávno mi volali že opět navyšují,ale chtějí dopsat prý nedost. smlouvu ve které léta chybí mé č. občanky a rodné číslo. Odmítla jsem jim toto dát s tím, že tam mají opsané bydliště,č.účtu ze kterého se platí platba a takové zneuž. info bohužel. Zvlášť když to šlo 10 let bez problému. Názor moudřejších prosím.
Děkuji
vypadá to, že někdo chtěl využít vaše údaje a zneužil poskytovatele, volal jeho jménem...udělala jste dobře, smlouvy a podobné věci řeším zásadně osobně, písemně...
doplněno 23.01.15 09:46:a aby poskytovatel potřeboval k uzavření (nebo úpravě smlouvy) č.OP a RČ, s tím jsem se nesetkal; stačí vaše jméno, vaše bydliště, č. účtu poskytovatele... ...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.