Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer,
měla bych prosbu. Jdu na operaci k MUDr. Pavel Krist ( a ještě mě bude operovat prim.MUDr. Evžen Fric ) , chtěla bych se zeptat, zda-li někdo má někdo s doktory zkušenosti..
Moc Vám děkuji všem za vaše názory ...
Moc mě to pomůže
Měla byste se poptat nejlépe ve svém okolí, pokud někdo u těchto lékařů na podobné operaci byl. Třeba v čekárně, lidé se rádi svěřují, když už mají po zákroku. Ti, které to teprve čeká, nejsou tak hovorní. Ale i když vám v ordinaci jmenovali tyto 2 lékaře, nemusí to ještě být pravda. Změna je klidně možná.
Šla jsem na operaci. I když nemám žádnou protekci, řekli mi, že mě bude operovat pan primář. Byla jsem ráda - primář, to bývá záruka úspěchu. Po operaci mi řekli, že mě operoval doktor L. A v papírech mám napsáno, že mě operoval doktor J. Tak tedy opravdu nevím. Kdo to byl? Důležité je, že se dotyčnému /ať už to byl kdokoliv/ operace podařila.
Pokud tam nemají snad vyloženě doktora Cvacha, myslím, že můžete být bez obav. Určitě to dobře zvládne každý lékař. Ať to dobře dopadne. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.