Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dal mi pusu

Od: mara92 odpovědí: 6 změna:

Ahojte,

čeká mě úplně mé první rande. Pročítal jsem si pár blogerů a blogerek, kteří to rande letmo nebo podrobněji na svých blozích popisovali. Chci se zeptat na jednu věc:

Jedna blogerka psala, že na konci rande ji dal její nápadník pusu. Otázka zní: co tím myslí? Že ji jako dal pusu na líčko? Na ústa? Nebo ji snad políbil? Vůbec netuším, dá se říct, že jsem nepolíbený a nezkušený.

Díky za odpověď

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

A proč se nezeptáte té blogerky, kam tu pusu dostala a co tím myslí? Mohla dostat pusu na rty nebo i na tvář. Při loučení to záleží jen na tom, kdo pusu chce dát a jak se natočí ten, kdo ji má dostat.

Hlavně se do ničeho nenuťte a nemyslete si, že pusu dát musíte. Každý se nedokáže osmělit hned na prvním rande. Co dělá jeden, nemusí dělat každý. Zkušenosti si každý sbírá sám a to je na tom to pěkné.

mara92
hodnocení

Článek je z roku 2001 a blog už není dlouho udržovaný, narazil jsem na něj náhodou na gůglu :)

michal*
hodnocení

0x

Myslím ,že tím nemyslela nic špatného.Pusu na pusu...?že možná bude někdy pokračování...?to jest ve hvězdách.Přeji at vše dopadne o.k.

mara92
hodnocení

Rozumím, takže určitě ne nějaká líbačka nebo tak... to by mi přišlo dost přehnané na konci prvního rande - a hlavně bych něco takového nikdy nezvládl :)

donkarel*
hodnocení

0x

To záleží, jak moc dívku znáš. Jestli jste se seznámili přes seznamku, píšete si přes internet nebo se znáte osobně a ty jsi jí vytáhl ven, nebo jste se náhodou viděli, ty jí pozval a vlastně se tak moc neznáte.

Pokud ta holka nebude vyloženě plachá a budete si rozumět, tak se zakončení rande pusou na tvář určitě nezkazí. Případně jí můžeš při rozloučení obejmout a až budeš mít hlavu vedle její tváře, tak jí dát pusu.

Ale to všechno uvidíš podle toho jak to půjde a nějaké rady předem jsou k ničemu :D Můžeš si přípravit pár témat, kdyby vázla řeč - já nevím třeba rodina, škola, práce, koníčky,... případně si rozmyslet nějaké historky, které bys jí k těm tématům mohl říct a co by jí pobavily :D ale zase - neradím plánovat doslova co řekneš. Spíš že si cestou na místo srazu místo hudby do uší řekneš co bys jí mohl zajímavého vyprávět kdyby bylo ticho - abys o tom nemusel přemýšlet až to ticho nastane :D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]