Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chodím si občas popovídat na seznamku Lide.cz, občas tam narazím na opravdu příjemné lidi. Nehledám tam vztah, maximálně flirt. Problém nastává ve chvíli, kdy si s dotyčnou upřímně povídám, píšeme si i několik hodin a dotyčná pak navrhne, že bychom se mohli sejít...
Vím, kam tohle směřuje a nerad bych, aby si myslela, že chci vztah. Moc rád bych si s takovýma slečnama povídal i nadále, ale problém je, že když já řeknu ne (zkoušel jsem to galantně, slušně, tvrdě, různě), tak se dotyčná druhý den už neozve. To pak člověka zamrzí.
Je to něco na ten způsob, kdy kluk u holky sklouzne do friend-zóny. Já jsem v osobním životě šťastný a nic mi nechybí. Nemám potřebu hledat vztah. Nemám rád přetvářku a miluju, když je člověk sám sebou, asi možná proto jsem pro slečny přitažlivý, ale já to tak nechci.
Vím, že tim poruším pravidlo přetvářky, ale napadlo mě, že bych mohl slečnám říkat, že jsem gay (ve skutečnosti nejsem). Třeba by se pak se mnou i nadále bavily a kdo ví, třeba by se mi i více otevřely.
Za jakékoliv nápady děkuji.
PS: Je mi 21 let a chodím do místnosti 12-20, jsou tam však lidi cca do 25.
Michal
Lidi lezou na tyhle servery často proto, že si myslí, že se tam seznámí. Nediv se proto, že když tam začneš s nějakou flirtovat, tak to ona pochopí jako příležitost (a když ty pak odmítneš, nemá důvod se s tebou dál zdržovat). Buď tam nelez, nebo si s nimi piš takovým způsobem, aby bylo hned jasno.
souhlas s HM a ZAJDOU .pane Michalbrno asi jste na špatných stránkách.slečny se domnívají,že tu tato možnost je.Napište to hned od začatku konverzace pouze přes PC.
To není vůbec špatný nápad, prostě když mi napíšou, tak se představím a řeknu jim, že si chci jen opravdu popovídat, aby bylo předem jasno. Takhle aspoň hned neutečou jinam - díky !
Asi se nebudou angažovat vůbec. By mne zajímalo, čemu říkáte flirt. Podle mne to znamená, že musíte písemnou formou naznačovat, že jste volný a že byste měl zájem o seznámení a ženete to dost daleko. když se Vám stává, že to slečna vezme vážně a nabídne setkání. Ono je také docela možné, že vůbec nevypadáte tak, jak jim to vykreslujete a vlastně se bojíte odhalení. Jinak vůbec nechápu, proč byste se tak bránil osobnímu setkání. Kdybyste byl holka, tak ano, to bych pochopila, ale kluk? Od ní Vám přece znásilnění nehrozí.tady v tom bude něco jiného. Líbí se mi vaše věta. Takhle aspoň hned neutečou jinam...No podle mne ani "nepřijdou". A pak, o čem asi si s nima chcete povídat, když hlavní náplní vaší konverzace je flirtování. Přece ty holky nejsou na hlavu padlé. Když do záhlaví napíšete, já jsem tu proto že se chci jenom bavit a svádět Vás. To mi dělá moc dobře. Ale jinak se mnou nepočítejte, nemám zájem o opravdové seznamování, jde o virtuální flirt.
Tohle bych Vám poslala já a beze slov.
Ani já bych tam, být Tebou, nelezla. To, že tam hledáš kamarády, je jen nejapná výmluva. Ty lidi přece vůbec neznáš, to je podobné, jako bys chtěl hned kamarádit s kolemjdoucími na ulici.
Kamarádi se nejspíš najdou ve škole, v zaměstnání, při nějakém sportu apod. Když už máte něco společného. Ale hledat si kamarády na Seznamce, to opravdu není dobrý nápad.
Většina těch žen a dívek tam jde s úmyslem lapit nějakého ptáčka, pak slyšet svatební zvony...To chce skoro každá. Mnohá se už třeba zklamala a tak vkládá naděje do nového vztahu, který díky Seznamce snad přijde. Ty dívky chtějí prostě něco víc, než si popovídat na Seznamce či na dálku zaflirtovat. Proto bych si s nimi nepohrávala. Podle mě je logické, že už se následně neozvou.
A ty si vlastně jen pohráváš. Nemyslím si, že je to něco zlého, pokud v nich netvoříš nějaké plané naděje a nic jim neslibuješ, ale zklamaná holka je následně ještě zklamanější, smutnější...A mnohá to špatně nese.
Najdi si nějaké jiné koníčky, vyblbni se při sportu, zafandi si třeba na hokejovém utkání, jdi s kamarády "zapařit". Ale s tou Seznamkou bych opravdu nekoketovala. Dívku na vztah nehledáš a kamarády najdeš mimo Seznamku. Tak proč těm holkám motat hlavu? Jaga.
co to povídáte...nesouhlasím s tím,že kamaradi se nedaj sehnat na seznamce.jak myslíte ,že vzniká třeba to ,že se např.sejde uprostřed náměstí 30,50 lidí a dělají tkz.zamrznutý v čase.sdílej společné zájmy,a s toho PŘÁTELSTVÍ.máte zbytečné předsudky.člověk v práci je stejně cizí jak na ulici či na seznamce.
Napište hned na začátku, že hledáte kamarádku jen na dopisování, pokec a virtuální flirt. Pokud děvčata budou stát o totéž, nebudou mít důvod slibovat si od Vás více. Ty, které se chtějí skutečně seznámit a hledají vztah, Vás vyhledávat nebudou a Vy nebudete muset řešit jak se přetvařovat a říkat druhým o sobě to, co není pravda. I děvčat, které jsou líné zvednout zadek od pc a nemají odvahu se sejít tváří v tvář v reálném životě, je třeba dost.
Ahoj Michale...No já být tebou, Tak bych jim spíše nedával najevo že se s nima nechceš vidět...zkusil bych třeba to, že by jsi jim napsal, že nejsi zatím na to připraven, nebo spíše...že by jsi tomu nechal ještě čas...a začal bych hrát to divadélko, že už jsi tu (v té místnosti 12-20) potkal některé ženy s kterýma jsi se sešel a byla to chyba...nemusíš jim přeci rovnou říkat že se s nimi nechceš vidět
Asi jsem moc hodný, ale nechci jim dávat plané naděje... taky bych nechtěl, aby si holka se mnou takhle hrála a držela mě v šachu
V osobním životě jsi šťastný,nehledáš vztah,maximálně flirt a když je slečna svolná,tak cukneš.
Co vlastně chceš? Co na ty stránky vůbec lezeš?
No přesně, také mi vrtá hlavou, co je to za kravinu chodit na seznamku, aniž by chtěl seznámit.
doplněno 22.01.15 09:12:nekomanduji, jen se divím
Ta seznamka má kategorii pokecat a jiné, tudíž předpokládám, že jsi v té pokecávající kategorii. A pak jasně vyjádřit jen pokecat, no sex. Vysvětlit se to dá třeba prací, nemám možnost komunikovat s lidmi z očí do očí ... Pokud nestanovíš pravidla předem, tak se nediv. Kvanta jich v ten moment zřejmě odpadne, nechtějí hned do jiné kategorie, někdo zůstane, budeš zpovědníkem... Jistě že je to možné zůstat se přátelit.
Podle mě a určitě nejen podle mě je mnohem příjemnější pokecat si s někým opravdovým :D Netvrdím, že každý den člověk někam musí jít, ale přecejen u živého pokecu slyšíš tón hlasu, vidíš jak se protějšek tváří, jestli se směje nebo naopak nudí... Tohle prostě přes chat nepoznáš. Jasně, 1x nebo 2x týdně po večerech proč ne, ale není lepší ve zbytku případů ten čas věnovat hledání opravdové přítelkyně či pokud máš tak přítelkyni? Nebo se snažit najít opravdové kamarády? Je spousta spolků při VŠ, docela "normální" holky (takový co nechodí na akce a jsou většinou hodný a s vlastním názorem) jsou v hnutích jako třeba brontosaurus, skautských oddílech - tam tě rádi uvidí, furt hledají nové členy... a jestli tě tohle nebere tak můžeš naopak zkoušet kluby, bary, a další akce kterých je po večerech spousta a kde jsou i samotné holky :D
Možná tohle slyšet nechceš, ale já v 18 měl 2 reálné kamarády a zbytek jsem znal jen přes internet. Do té doby jsem nechápal, že proč si hledat reálné kámoše, když někomu můžu napsat a také si s ním popovídám, ale po té 18 jsem to pochopil a čas u PC trávím poslední dobou úplně jinak a nedám na to dopustit.
Odmítáš setkání = zařadí tě mezi nevěrohodnýho - někdo kdo nechce prozradit svojí identitu a chce zůstat schovaný za počítačem.
Pokud hned na začátku dáš vědět že nehledáš vztah ale jen kamarádství a pak na sraz půjdeš, tak necuknou. Když zjistí kdo jsi a že to neni nějaká nudící se důchodkyně, tak si pak klidně dál budou psát po netu.
Takhle to je "odmítá setkání = kdoví co to je za úchyla"
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.