Nejste přihlášen/a.
ahoj, najde se tu nějaká dobrá duše, která ví a poradila by mi, jak nejjednodušeji ukončit smlouvu stavebního spoření u ČMSS? jsem tam od roku 2003 a chtěl bych vybrat své naspořené prostředky. Opravdu to bude trvat 3 měsíce nebo se to dá nějak urychlit?
Výběr po výpovědi trvá opravdu déle než poskytnutí úvěru - doporučuji poskytnutí úvěru částkou o 1000,-kč vyšší, než je naspořená část. Přijdou vám peníze do 14ti dnů. Tak jsem řešil já před cca 6ti lety a nemyslím, že by to bylo dnes jinak. Zkuste si prosím info ověřit přímo u lišáka.
doplněno 21.01.15 21:41:Já prostě šel k jinému - jiná pobočka. Samozřejmě, že ten původní se to dověděl a byl naštvaný - prostě je to jedna firma, nebudu sledovat, kdy má či nemá dovolenou... Zajděte na kteroukoliv pobočku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.