Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jsem bisexuálka, mám to říct kamarádce?

Od: alzbeta29 odpovědí: 4 změna:
Jsem bisexuálka a zamilovala jsem se do své kamarádky...Ona ví o mé orientaci už dlouho a nedávno mi přiznala, že to má stejně..Bojím se ale, že neví o čem mluví...Mám ji říct na rovinu co k ní cítím..?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Kolik je, vám oběma, let? :)

doplněno 21.01.15 16:04:

Já si myslím, že na věku záleží hodně. Je potřeba vědět, jestli je člověku 13 nebo 20 let. Jestli se jedná o chvilkové okouzlení stejným pohlavím nebo třeba špatnou zkušeností s opačným pohlavím. Kolik už tady bylo dotazů, kdy se dívka cítila jinak, protože se zamilovala do třídní učitelky. Protože ji, třeba, chyběla maminka. Proto na věku a vyspělosti záleží velice.

gargamel*
hodnocení

0x

Těžko říct, ale já bych to zkusil. Pokud ví, že jsi bi, tak by to v případě odmítnutí nemělo narušit vaše dosavadní přátelství.

hodnocení

0x

Pokud jste skutečně dobré kamarádky, pak nevidím důvod, proč k sobě nebýt upřímné? Alespoň si mezi sebou vyjasníte, jak to máte a zařídíte se podle toho. Ona to o Vás ví, takže jí to třeba ani nepřekvapí...

charliebad*
hodnocení

0x

Tak na věku nezáleží. Každopádně risk je zisk. A koneckonců, pokud řekne NE tak budeš vědět na čem jsi a tím dřív najdeš k sobě jinou spřízněnou duši :) Takže jí to třeba napiš a uvidíš. Podle mě mlčení jen prodlouží napětí a ,,utrpení´´

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]