Kontrola teploty skladování

Od: Datum: 20.01.15 12:39 odpovědí: 4 změna: 20.01.15 13:14

Který úřad má v kompetenci kontrolu skladování chlazených potravin v provozovně?

U ryb je uvedena teplota uchování po nákupu do 7°, není to trochu moc?


Seznam odpovědí:
 
moment čekejte prosím, probíhá přenos dat...
Zobrazení struktury odpovědí v otázce
Skrytí struktury odpovědí v otázce
Zobrazení struktury odpovědí v otázce

 

Odpovědi na otázku:
Datum: 20.01.15 13:08
avatar

v lednici je doporučena teplota pro skladování do 8st C, v části pro chlazené maso těsně nad nulou (pouze některé novější typy lednic)

provádí více institucí

http://eagri.cz/public/web/mz…in/kontrola-potravin-a-krmiv/

Ohodnoceno: 0x
 
Datum: 20.01.15 13:09
avatar

Je to do 7°C a je to v pořádku. Když si ji dáte doma do ledničky tak tam těch 7°C můžete mít.

doplněno 20.01.15 13:15:

jj provozovny s potravinami nekontroluje jen krajska hygiena.

Ohodnoceno: 0x
 
Od: sos®
Datum: 20.01.15 13:10

Příslušná krajská hygienická stanice - její okresní pobočka.

Ohodnoceno: 0x
 
Od: jentak
Datum: 20.01.15 13:14

viz zák 119/2000sb, 306/2000sb., a vyhl. 326/2001 a její přílohy.

Ohodnoceno: 0x
 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

 
Copyright © 2004-2016 Poradna Poradte.cz. Všechna práva na poradně Poradte.cz vyhrazena.