Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Kontrola teploty skladování

Od: hlavik® odpovědí: 4 změna:

Který úřad má v kompetenci kontrolu skladování chlazených potravin v provozovně?

U ryb je uvedena teplota uchování po nákupu do 7°, není to trochu moc?

 

 

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 

hodnocení

0x
avatar nonek

v lednici je doporučena teplota pro skladování do 8st C, v části pro chlazené maso těsně nad nulou (pouze některé novější typy lednic)

provádí více institucí

eagri.cz/...

 

majsterjoe*
hodnocení

0x

Je to do 7°C a je to v pořádku. Když si ji dáte doma do ledničky tak tam těch 7°C můžete mít.

doplněno 20.01.15 13:15:

jj provozovny s potravinami nekontroluje jen krajska hygiena.

 

sos*
hodnocení

0x

Příslušná krajská hygienická stanice - její okresní pobočka.

 

jentak*
hodnocení

0x

viz zák 119/2000sb, 306/2000sb., a vyhl. 326/2001 a její přílohy.

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]