Dneska se nejvíc bokovek provalí z elektronické komunikace. Koše v mailu a zapomenuté esemesky v mobilu to je místo kde hledat ale já bych po tom así nepátral. V případě že vám věrná je a příjde na to že jste se jí v tom hrabal hrozí vám stejný rozvrat jako v případě že tam něco najdete.
kubamu*
No jo jenže jak říkám nebydlíme spolu takže se vidíme spíše venku nebo u mě doma a k jejímu telefonu nemám ani přístup má ho třeba v kabelce a tam se jí hrabat určitě nebudu.
Když spolu nebydlíte je to těžší.Snad jen jí nachytat u lži.Kdy Vám řekne že potřebuje zůstat déle v práci kvůli obchodní schůzce a mimo toho skončí dřív a Vy na ní uhodite a začne nejistě hledat vhodnou lež.Za předpokladu že se s někým schází.Tohle vše ještě nic neznamená.Musíte pojmout podezření,pak se to již sype.Čím starší žena,tím zkušenější v zapirani.
Až si bude nosit náhradní kalhotky do práce tak to poznáš
kubamu*
Jo děkuji za odpověďi akorát mě zarazila odpověď až si bude nosit náhradní kalhotky do práce tak to poznáš no asi tak když s ní nebydlím tak nemohu vědět co si nosí do práce
Upozornění od sys clayman 22. 11. 2012 13:16:37
je to vubec otazka nebo se dobre bavite? delate takovy dojem.
kubamu*
Je to určitě otázka ale musel jsem se zasmát tím že když s ní nebydlím nemohu vědět co si nosí do práce a i kdybych s ní bydlel tak kalhotky nejsou tak velký na to aby si je nevzala bez mého vědomí.
Vaše otázka je dost zvláštní. Vy s tou ženou chodíte? A máte vážný vztah? Pokud je pravdivá první varianta, tak asi žárlíte, a to není dobré, jak říká Dr. Šmolka - od žárlivců pryč... Žárlivci a alkoholici jsou nevhodní partneři. Pokud s ní nechodíte, či jste se s ní dokonce rozešel (nebo ona s Vámi), pak se může jednat o stalking... Tak se zamyslete...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.