Ahoj potřebuji poradit.Menstruaci mám pravidelnou po 28 dnech.Neberu žádnou HA používáme přerušovanou soulož.Prosím v kolika týdnech cítí žena první pohyby v těhotenství?Když jsem to počítala,tak bych měla být v 16.týdnu,ale menzes jsem měla i v červnu po 28 dnech.Je možné,že bych mohla být těhotná?Od 10.týdne mě dloube pod pravým žebrem,že by pohyby?Těhotenský test mi stále ukazuje 1 čárku.Prosíííííím poradte mi děkuji ZUZI
Pokud vám těhotenský test ukazuje jenom jednu čárku, tak těhotná nejste. Tyto testy jsou hodně kvalitní a reagují na hormonální změnu těhotné ženy už pár dní po početí.
Pro jistotu si udělejte ještě jeden test, který reaguje na minimální hladinu těhotenského hormonu, nebo si raději zajděte k lékaři. Hezký den
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.