Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přítelkyně - sex , zkoušky , setkávání se

Od: karl156 odpovědí: 6 změna:

Dobrý den . Prosím o radu nebo nějaké povzbuzení v mé situaci .

Je mi 22 , přítelkyně je o rok mladší a studuje medicínu . Uznávám , že ta škola je poměrně těžká . Jenže nevěřím tomu , že by neměla téměř žádný volný čas . Přes rok to ještě tak nějak šlo , vídali jsme se o víkendech a třeba 1x nebo 2x přes týden po škole , ale teď má zkouškové a v podstatě od Vánoc se vídáme 1x týdně . Problém je pak v tom, že když už se sejdeme tak se jí nechce domů a pak to končí pravidelně tak , že si dáme sraz u kafe v 10 dopoledne a prosedíme tam třeba do 18 nebo 20 , povídáme si , líbáme se , mazlíme se ... Tedy místo aby se to rozdělilo třeba na 2 dopolední setkání , strávíme spolu celý den .

Další problém je v oblasti sexu . Jsme spolu už docela delší dobu , skoro 6 měsíců , a teprve teď se to začalo vyvíjet tím správným směrem . Ona nikdy předtím vztah neměla , je panna a tak se asi bála nebo nevěděla co dělat . Teprve nyní , po Novém roce , kývla na to že u mě přespí . Do ničeho jsem jí netlačil , ale hned poprvé se nechala hladit všude po těle , moc se jí nelíbilo když jsem jí zajížděl pod triko nebo do kalhotek . Ale shrnu to asi takhle - dneska jsme spolu byli potřetí večer sami , ona si už nechá dělat a sahat všude , je vzrušená , dokonce se mi jí tentokrát poprvé podařilo dovést k orgasmu , jenže je tu problém . Řekl bych sice , že se zlepšuje a troufá si víc , ale maximálně mi zajede rukama pod triko, ale zajet na můj zadek (nebo předek) ani přes trenky či pyžamo si prostě netroufne nebo nechce . Přitom jí samotné nevadí , když jí vysvléknu . Samozřejmě se jí ptám jestli jí to není nepříjemné a jestli nemám dělat něco jinak , ale podle ní je všechno příjemné a v pořádku . U toho se samozřejmě mazlíme , tulíme , líbáme , prostě si to oba užíváme a je problém nějak rozumně přestat . Začneme klidně v 7 večer a jedeme přes půlnoc a mazlení pak pokračuje zase ráno , takže vstáváme třeba v 10 dopoledne . Je to fajn , mě baví si s ní hrát , když vidím co to s ní dělá , ale je mi trochu líto že ona takhle zvídavá není , jasně hladí mě po zádech, ve vlasech , objímá mě , ale to je tak vše , zase ne že by ležela jako poleno .
Jenže teď vyvstal další problém ... Ona má zkouškové do 13. února , já budu teď pracovně 8 dnů mimo a pak jí od příštího týdne čekají nejtěžší zkoušky , takže bude ještě měsíc pokračovat vídání se 1x týdne a ještě mi navíc řekla , že toho má tolik že u mě přespávat následující měsíc nebude moc . Chápu to že má hodně učení a že medicína je asi nejtěžší obor , ale nechápu že když si vždycky udělá čas na 3/4 dne abychom se viděli u kafe , minule se dokonce zmínila že si bude shánět antikoncepci ( přišla s tím sama , přestože nikdy sex nevyzkoušela , což teda moc nechápu , ale dobře ... ) a teď měsíc nebude mít čas . Přitom až se zase příští po mém návratu setkáme , tak se vsadím , že se mnou zase stráví 1/2 dne u kafe . Prostě přes den ke mě nechce a přes noc se bojí že se to protáhne kvůli tom že další den propásne dopolední učení .

Celé je to takové divné . Oba se přitahujeme , líbání nebo mazlení jsem takhle perfektní od první chvíle s žádnou jinou nezažil , rozumíme si , jenom je problém s tím , že ona má stále pocit že se potřebuje učit , ale ve skutečnosti to tak horké z toho co vím zase není . A nevěřím tomu , že by si prostě nebyla schopná udělat v celém následujícím měsíci (teda kromě prvních 8 dnů kdy nemůžu já) čas na to , aby v 8 večer přijela ke mě a ráno zase odjela . Ona je tu ráda , baví ji to tu , líbí se jí tu , ale říká že nemá čas . Já jsem z toho smutný , nejde mi o to že bych chtěl co nejdřív sex , ale nechápu to její chování . Třeba je opravdu přesvědčená , že se musí učit , třeba jsem blázen a měl bych vyhledat pomoc u odborníka , ale já chci strašně moc být s ní , líbat jí , obejmout , hrát si s jejím tělem ... a nevěřím tomu že je to u ní z toho jak se chová (tedy kromě toho že se zatím bojí sahat na jisté partie) když jsme spolu jinak . Pro mě je tohle moc těžké , nemůžu být s někým koho mám rád , ta doba než se znovu uvidíme trvá tak dlouho ...

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Jaks napsal vyhledej pomoc u odborníka. Mužeš být rád, že si na tebe vůbec udělá čas. Jestli se ti to nelíbí, tak ten doktorát udělej za ní, třeba si na tebe udělá víc času.

eulalie*
hodnocení

1x

No já, kdybych mela před zkouškou z anatomie, tak bych na sex neměla vůbec naladu, chuť a ani sílu. Ti, co medicínu nestuduji, tak nechápou, co to je učit se porad... Na medicíně to jinak nejde. A vy tu resite takové prkotiny, jakoze vas přítelkyně odmítá, či co. Tak se trochu vzijte do její situace. Už vas vidim, jak se ucite CNS dnem i noci a ještě vám zbývají sily na kvalitní sex...

pisatelka

Neměla vůbec náladu - právě.

To je to odlišné biologické založení muže a ženy, sex je prostě k množení, a žena ve stresové situaci má asi nějaký problém, který by jí těhotenství a péče o mládě patrně ještě zhoršilo, takže sex nedává moc smysl. Naopak chlapům je to jedno, ba ti to můžou dokonce užít jako způsob jak stres odbourat.

Natož u někoho, kdo se sexem zkušenosti nemá.

K tomu "nenajde si čas v osm přijet a ráno odjet" - no, to si pamatuji na svoje studia (nebyla to medicína, ale to je jedno), jak jsem se návštěvám u přítele také vyhýbala, protože on by mě "nenechal" jít spát před jedenáctou večerní, takže bych druhý den byla nevyspalá, ve škole se nesoustředila, tím si musela zápisky doma znova procházet a předělávat, tím bych zabila následující den dva... nene.

Navíc, stejně má člověk pocit že se musí učit a měl by být někde jinde, a pak nemá požitek z ničeho - třeba z filmu nebo z nějakých jiných koníčků.

hm*
hodnocení

1x

Popisuješ to krásně, ale ve zkouškovým se prostě musí učit. Jasně, že ne pořád v kuse, udělá si přestávku na jídlo, občas na chvíli vysadí (na pár minut), ale pořád žije tím učivem, má ho v hlavě, myslí na to. A vyhodit půlden, nebo dokonce celý den, to je prostě velká ztráta. Dnů na přípravu na zkoušku je jen pár, každý chybějící je hodně znát. A když zkoušku udělá, druhý den se začne připravovat na další.

A že když se potkáte, tak je s tebou dlouho? No, prostě se neuhlídá. Sama si to pak možná vyčítá. A protože ví, jak by to zas dopadlo příště, tak radši nic, až po zkouškách. Je to normální, chce tu školu dodělat.

hodnocení

0x

A napadlo tě někdy, že jsou lidé (jako např. moje manželka), kteří chtějí sex až po svatbě? Chodil jsem s manželkou před svatbou přes 6 let... Je to divné? Proč by mělo? Prostě je to její přesvědčení a víra ... Láska není sex.

Kvůli tomu, že většina spolupracovníků kouří, nezačnu zase kouřit. Kvůli tomu, že většina lidí chlastá, nezačnu chlastat taky... Není důvod.

klera*
hodnocení

0x

Dobrý den, já to mám stejně jako ona...i když třeba vím, že bych teoreticky stihla dělat něco jinýho, tak ani na něco, co vím, že bych si užila, nemám náladu, právě proto, že se bojím, že se to protáhne...snad chápete. Já se třeba musím nutně učit a stejně dělám blbosti okolo, než se k tomu dokopu a rodiče mi říkaj- pojď s náma ven, je krásně...a já jim řeknu- nemám čas. A myslím to upřímně, i když bych to teoreticky stihla. Jenže bych si to stejně neužila, protože bych si to vyčítala. Navíc, jestli je na medicíně, tak narozdíl ode mě, má toho učení určitě minimálně dvakrát víc. Já bych být vámi prostě přetrpěla těch několik týdnů, než bude mít po zkouškovém ;) A s tím sexem na ní počkejte...jestli nemá žádné zkušenosti, prostě potřebuje čas k tomu, aby věděla co a jak. Po čase jí třeba nějak naznačte, že se nemusí bát...Tohle je podle mě přirozené.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]