Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Aliexpress - zboží čeká na schválení?

Od: honza77* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den ,potřeboval bych poradit.Objednal jsem zboží na těchto stránkách.Vše v pohodě ale u některého zboží je stále čeká na schválení.A to je to na co se chci zeptat.To mám schválit Já a pokud ano kde? A druhá věc na kterou se chci zeptat,nechtěně jsem dal prodloužit dobu dodání,dá se to nějak urychlit.Děkuji všem za pomoc a radu.S pozdravem Honza

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

A platba za zboží proběhla v pořádku?

Jinak pokud myslíš tu volbu tuším extend date nebo tak něco a tu jsi prodloužil, tak ta se používá, pokud nemůže prodejce dodržet lhůtu pro dodání. Myslím, že to slouží k tomu, že nevyprší ochrana kupujícího a prodávající nedostane od aliexpressu peníze, dokud nepotvrdíš dodání.. Ale jistá si úplně nejsem..

Můžeš zkusit kontaktovat prodávajícího. Mám zkušenost, že reagují rychle.

honza77*
hodnocení

Dobrý večer,děkuji za rychlou odpověď.Platba proběhla v pořádku.Nevím ,co to znamená s tím zbožím.Dnes odpoledne mi přišlo zboží a bylo to rovněž u něj napsáno.Tak je asi vše v pořádku.Ještě bych se chtěl zeptat kde mám odpovědět,že zboží mi již přišlo !Předem děkuji a s pozdravem Honza

Aha, tak hlavně, že dorazilo v pořádku..

Když se přihlásíš na svůj účet na aliexpressu, vpravo nahoře vedle vyhledávacího řádku je roletka "my aliexpress"a tam dáš vybrat "my orders"a tam u zboží, které ti dorazilo, najdeš "confirm order received"

help.aliexpress.com/...

honza7*
hodnocení

Ještě jednou moc děkuji.Moc jste mi pomohli.S pozdravem Honza

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]