Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Aliexpress - objednávka

Od: believeindreams* odpovědí: 6 změna:

Ahoj,
mohl by mi někdo poradit ohledně objednávky na Aliexpress?
Objednávám poprvé a když zadávám svoje údaje ( jméno, adresu,... ) pořád mi tam píše, že to mám napsat v angličtině. To nevadí, když jméno a adresu napíšu bez háčků a čárek? :/ Protože jinak mi to nejde.
A když budu chtít platit bankovním převodem, platí se nějaké poplatky?
Děkuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

nutt*
hodnocení

0x
Zdravim,
nn nevadí objednávám z AliExpress několik balíků měsíčně a vždy přišlo bez problémů a poplatky záleží na bance já mám GeMoney a neplatim nic.
Hezký den NutT

hodnocení

0x

Po prvé tam chtějí abyste se napsali anglicky, ale až to koupíte, tak budete mít formulář kde už dodací adresu píšete normálně... Poté si to už bude pamatovat a zadávat znova nemusíte :)

Jinak poplatky se platí podle toho jaký vám dá vaše banka.

antynka*
hodnocení

0x

Tam lze platit převodem? Já myslím, že nelze... Jenom kartou.

Tam zadáte číslo vaší karty a ono to odečte... Nevím jaký je rozdíl mezi převodem a kartou, podle mě to je stejný...

believeindreams*
hodnocení

Právě, že tam je zaplatit bankovním převodem, ale ta objednávka mi nejde dokončit :/ tak nevím co s tim mám dělat. zadávat číslo kreditky se mi nechce. To by si pak mohlo odečíst víc ne? :)

Jo takhle :) Bohužel jinak to nejde a nemůže se stát že by Vám odečetli více... Jenom upozorním na ty % co dává vaše banka za převod, já si tam teď koupil mobil za 3800kč a s převodem mě to vyšlo na 4050kč. Dobré je být u FIO banky ta takový poplatky nemá.

doplněno 31.10.13 21:45:

Ještě k tomu, mají to dobře vyřešené peníze nejdou k prodejci, ale k firmě aliexpressu. Vy počkáte až k Vám balík dojde a pak v nastavení kliknete že to došlo v pořádku a oni teprve peníze pošlou prodejci. Příjde mi že to mají hodně dobře ošetřené například od ebay, tam to jde rovnou k prodejci, ale je fakt že když byl problém, tak ebay do 2 dnů peníze poslal zpět.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]