Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
mohl by mi někdo poradit ohledně objednávky na Aliexpress?
Objednávám poprvé a když zadávám svoje údaje ( jméno, adresu,... ) pořád mi tam píše, že to mám napsat v angličtině. To nevadí, když jméno a adresu napíšu bez háčků a čárek? :/ Protože jinak mi to nejde.
A když budu chtít platit bankovním převodem, platí se nějaké poplatky?
Děkuji
Právě, že tam je zaplatit bankovním převodem, ale ta objednávka mi nejde dokončit :/ tak nevím co s tim mám dělat. zadávat číslo kreditky se mi nechce. To by si pak mohlo odečíst víc ne?
Jo takhle Bohužel jinak to nejde a nemůže se stát že by Vám odečetli více... Jenom upozorním na ty % co dává vaše banka za převod, já si tam teď koupil mobil za 3800kč a s převodem mě to vyšlo na 4050kč. Dobré je být u FIO banky ta takový poplatky nemá.
Ještě k tomu, mají to dobře vyřešené peníze nejdou k prodejci, ale k firmě aliexpressu. Vy počkáte až k Vám balík dojde a pak v nastavení kliknete že to došlo v pořádku a oni teprve peníze pošlou prodejci. Příjde mi že to mají hodně dobře ošetřené například od ebay, tam to jde rovnou k prodejci, ale je fakt že když byl problém, tak ebay do 2 dnů peníze poslal zpět.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.