Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer, chtěla bych si z ebaye objednat tyto šaty, nemáte někdo zkušenost s objednáváním z ebaye? Jeslti to opravdu tak vypadá a hlavně, že ty šaty jsou jednavelikost? Děkuji
Je to jedna velikost, jen se podle prodejce může trochu lišit od udané, protože se to měří ručně. Já bych se toho za tu cenu nebál, když ti to nebude, na Aukru to možná prodáš za 200+ % kupní ceny.
děkuji moc za odpovědi jako jak se to objednává vím, u nás ve městě to objednává jeden kluk a bere si za objednání 49 což je super, děkuji moc, jsou strašně levné no, za tu cenu bych je pak i prodala
přemýšlím, že bych si odtamtud objednala i šaty na maturák, protože je to levnější než si je půjčit :D
Sakra pěkné šaty, to je ta chvíle kdyby bylo mít mezii nohama něco jiného.. :D
Vypadaj, dobře a pokud to objednává někdo jinej s tak malou "marží" je to ideál...
Nicméně doporučím hledat, jsou tam někteří kteří mají u hader či v nich pravítko a člověk v reálu vidí kolik to nenatažen měří a může to srovnat s něčím doma, já osobně mohu nakupovat jenom tak neb na mě nic normálně hned nepasuje...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.