Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vypadlá vložka ze zubu

Od: susan odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, potřebovala bych poradit, pokud máte někdo zkušenost :)
2-3 měsíce mi zubařka léčí zánět zubu, 3x vyčistila a pokaždé dala vložku. Už minulý týden jsem měla pocit, že mi kousek vložky vypadl, dneska jsem se probudila a díra v zubu je ještě větší :D Nevím, jestli vložka vypadla celá, ale obávám se že ano.
Objednaná jsem až za 2 týdny, na bolestivé kvůli práci mohu nejdříve ve středu. Zub pobolívá, ale nefiká v něm, jak na začátku zánětu. Spíš se bojím, že pokud to nebudu řešit ihned a budu chodit s otevřeným zubem, zda to ještě nezhorším?
Máte prosím někdo podobnou zkušenost? :)
Díky moc za každou reakci:)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

mám hubu plnou opravených zubů :(

Když mi dával zubař vámi popisovanou vložku, vydržela mi tak 1-2 týdny... docela byl naštvaný, ale prostě jsem vždy přišel, aby mi tam dal tu vložku znovu... jinak se to nedá přežít :(

susan
hodnocení

děkuji za reakci :)
určitě dojdu k zubaři, bolest není tak silná, že bych to nevydržela do středy :)
spíš se bojím, že si ještě víc zavařím, když to bude otevřené několik dnů :(

hodnocení

0x

zdravím vás, já bych si do středy udržovala zub co nejvíc v čistotě - kloktat po každém jídle např. odvarem z šalvěje nebo nějakou naředěnou dezinfekcí, alkoholem, co máte po roce...

susan
hodnocení

Děkuji za radu :)
šalvěj zatím nemám po ruce, kloktám alespon ústní vodou, snad to bude v pohodě :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]