Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jsem hodně citlivý

Od: aplskaprotez odpovědí: 4 změna:

Je mi 21 a jsem kluk. a přesto jsem hrozně citlivý. Všechno se mě dotkne a všechno si moc beru. Dřív jsem takový nebyl, když mi někdo něco vytýkal, tak jsem z toho nedělal drama. Ale už to tak není. Když mi někdo řekne něco kritického, tak je mi to hrozně líto. Před tím člověkem to nedám najevo, ale pak když jsem doma, tak se nad tím hlouběji zamyslím a kolikrát mám i slzy na krajíčku. I ta nejmenší kritika myšlená ze srandy mi dokáže zkazit den. Jednou mi kolega v práci řekl, že musím být více aktivnější a komunikativnější a já z té jeho kritiky byl celý týden zničený.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

1x

Dobrý den, no, tak každý není tvrďák, borec nebo alfasamec. Berte to tak, jak to je. Vy zase máte zřejmě dar empatie, citlivosti či tolerance. Možná je to i o sebevědomí, které se vytratilo. Musíte si věřit, nedat se a s tou přecitlivělostí bojovat. Zdravím!

P.S. Podívejte se na tento film - zvedne Vám to náladu a možná i sebevědomí.

csfd.cz/...

hodnocení

0x

Zdravím. Když jste tak citlivý, nekoukejte hlavně na nějaké drastické filmy typu Mandragora. Taky jsem citlivá a tento film je pro silné povahy. Co třeba brát něco na uklidnění - bylinkové čaje nebo Hypnox?

kkkkkkkkk
To neresi pricinu

kkkkkkkk
hodnocení

0x
Zkus zapojit logiku a zjistíš, že tvé stavy jsou iracionální. Kolega mi něco řekl? Stojí na tom svět? Ne! Je to smrtelně důležité? Ne! Můžu zkusit být více komunikativní? Proč ne? Nic se nestane. Nebudu více komunikativní? Ok, taky se nic nestane. Začni vyhledávat tyto situace a ono se to otupí . Pokud ne, nestyď se a navštiv psychiatra.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]