Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bolest krku

Od: niki123* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,už asi 5 den mě bolí zvláštně krk-léčím se se štítnou žlázou-nevím jestli to je od žlázy:mám pocit takového stahování a na omak mě bolí ve předu úplně nahoře(jak končí krk a začíná hlava)Nemáte někdo zkušenost co by to mohlo být?Děkuji za tipy a rady

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

řekl bych, že po 5ti dnech je nejvyšší čas navštívit doktora.

hodnocení

0x
Jak to můžeme vědět? Lékaři to vědí...

dejavu*
hodnocení

0x

Dobrý den, zajděte si k obvodnímu lékaři, aby vám udělal výtěr z krku a podle výsledků adekvátně léčil (při viróze nemá smysl nasazovat antibiotika). Možná máte laryngitidu. Je jí teď hodně. Pokud je to virového původu, pomůže klid, případně cucejte Septisan, je hnusný, ale pomáhá.

Štítná žláza bolí na krku jinde, je málo pravděpodobné, že vaši bolest způsobila zrovna ona. Pokud chcete mít jistotu, že šť. žl. máte v pořádku, poproste obvodního, aby vám udělal kontrolu krve na hormony T4 a TSH, případně zajděte na endokrinologii, aby vám udělali sono či biopsii, pokud vám to doporučí obvodní lékař a bude mít pocit, že je to akutní.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]