Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kam invesovat krátkodobě?

Od: lika odpovědí: 5 změna:

Dobrý den stále přemýšlím kam zainvestovat na krátkou dobu nebo spíše malé částky? od 1000kč do 20 000kč? prolezl jsem internet a nic kloudnýho mě nenapadá děkuji za odpovědi

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

O jak krátkém čase je řeč?

I kdyby se jednalo o investici na delší čas,tak vzhledem k výšši částky od 1000-20000kč by výnos nebyl nějak závratný.

V tvém případě bych se poohledl po investicích na prodej nákup.Něco někde dobře koupíš a pak prodáš.

Viz.různé aukce,prodeje z exekucí atd.

lika
hodnocení

přesně něco takového sem myslel ale nenarazil jsem na nic kloudného proto sem se chtěl optat zde kde by se dal dobře nákup a prodej? děkuji

Bohužel neporadím,dříve sem o těhle investicích uvažoval,ale pak sem od toho ustoupil.Zabere to dost času než se člověk rozkouká a nato sem byl jednoduše lenivý.Zvolil jsem jinou strategii.

Vše je pouze o výši,době investice a hlavně o charakteru investora.Každý jsme jiný a proto i strategii investování je tolik,aby si každý našel své.

hodnocení

0x
A co je pro vás krátká doba? Pokud byste chtěl dávat měsíčně 1000,- na rok, tak to by opravdu nemělo cenu vůbec s tím začínat.

moto*
hodnocení

0x

Investuj to do vzdělání a kvalifikace v tom, v čem si myslíš, že jsi dobrý. A také si něco přečti o lordu Bransonovi, Warrenu Buffetovi a dalších úspěšných investorech.

Co se týká konkretního ev. výnosného obchodu, tak mnoho povolaných a málo vyvolených. Pokud o nějakém skutečně dobrém někdo ví, nebude se logicky o informace o něm dělit, a udělá jej sám, že ano?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]