Nejste přihlášen/a.
Myslite ze existuje laska na prvni pohled?Myslim to takto.Uz sme se videli ale moc se nezname skoro vubec.Kdyby to byla laska na prvni pohled tak jak by mi to ta holka dala najevo.Kdyz sme se videli tak mela nezajem.Nevim treba je to mym vzhledem ze nejsem moc pekny.
Je možné se zamilovat na první pohled, ale proto, aby láska vydržela, je třeba něco víc. Ta holka to mohla prožít a nedat to najevo, to se stává docela běžně. Vy jste jí dal svůj zájem najevo? Nejspíš taky ne, jinak bychom tu nečetli pořád dokola dotazy "jednou jsme se viděli, ale moc se neznáme, co mám dělat?" Někdo z vás prostě musí udělat ten první krok, a protože je možné, že ona si ani neuvědomuje, o co tu běží, tak byste to měl být vy. Do mě se taky můj přítel zamiloval na první pohled a já jsem o tom hodně dlouho neměla ani tušení. Vložili se do toho společní kamarádi a jsme spolu dodnes... Možná by vám taky pomohl takový zásah zvenčí.
Ano, to čemu se trochu nesprávěn říká láskla na první pohled existuje a můžu potvrdit i z vlastní zkušenosti. Zkrátka jak známo úplně ten první dojem (pocit) je vždy správný a působí to na podprahové úrovni. Později však zapracují další, abych tak řekl rozumové faktory a pohled se změní (pokřivý). Jinak o lásce na první pohled jsou i různé články, např.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.