Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zdravotní průkaz - jaké vyšetření

Od: lussyk odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,budu si podávat příhlásku na školu,musím mít potvrení od doktora,že jsem ok.Jak vyšetření probíhá? Kamarádka mi říkala,že se dělají výtěry konečníku,což mě trochu děsí :D,kolik se tak cca platí za tohle? jinak díky :)

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

zztop*
hodnocení

0x

No co by strčí ti tyčinku na výtěry do prdele a pak do pusy (jinou). Pak si počkáš a pak udělá kartičku. A cena záleží spíš na doktorovi kolik si řekne. Já jsem třeba neplatil nic.

dejavu*
hodnocení

0x

Dobrý večer, některý doktor to řeší jen pohledem do papírů a vystaví a orazítkuje potvrzení, někdo správně dělá í výtěr z konečníku, což neobnáší nic, čeho je třeba se bát. A jsou i poctivci, co dělají výtěr i z krku, a někdy dokonce i z nosu, to je moc dobře. :) Je to banální, nebolestivé a velmi rychlé. Ani o tom nebudete vědět.

Cena za zdravotní průkaz je různá, pohybuje se mezi 200-400 Kč.

doplněno 07.01.15 21:26:

Pokud nebude, buďte ráda, že vám potvrdí, že v nějakém tělesném otvoru se vám nemnoží nějaká bakteriální zoo. I to je milé zjištění. *modla*

doplněno 07.01.15 21:39:

pp má pravdu, předpokládala jsem mylně, že se jedná o zdravotní průkaz, konečník mne zmátl. :) Na potvrzení na studium na VŠ to bude opravdu jen o tom papíru.

lussyk
hodnocení

Děkuji :).No tak snad bude stačit jen papír :D...

pp
hodnocení

0x

Myslím si, že odpovědi jsou na trochu jiné téma.

Při přihlášení na VŠ není třeba zdravotní průkaz, ale jen nějaké potvrzení. To je zpravidla jen o těch papírech, tedy pokud nejde např. o sportovní školu a pod.

Zdravotní průkaz je trochu jiná věc.

iz*
hodnocení

0x

Záleží na tom, na jakou školu se hlásíte. Na většinu škol stačí běžné potvrzení přihlášky (bez vyšetření). Pokud se ale hlásíte na školu, kde bude potřebný zdravotní průkaz (některé školy jej vyžadují kvůli praxím), budete pravděpodobně muset vyšetření podstoupit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma výtěr z konečníku

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]