Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,budu si podávat příhlásku na školu,musím mít potvrení od doktora,že jsem ok.Jak vyšetření probíhá? Kamarádka mi říkala,že se dělají výtěry konečníku,což mě trochu děsí :D,kolik se tak cca platí za tohle? jinak díky
Dobrý večer, některý doktor to řeší jen pohledem do papírů a vystaví a orazítkuje potvrzení, někdo správně dělá í výtěr z konečníku, což neobnáší nic, čeho je třeba se bát. A jsou i poctivci, co dělají výtěr i z krku, a někdy dokonce i z nosu, to je moc dobře. Je to banální, nebolestivé a velmi rychlé. Ani o tom nebudete vědět.
Cena za zdravotní průkaz je různá, pohybuje se mezi 200-400 Kč.
doplněno 07.01.15 21:26:Pokud nebude, buďte ráda, že vám potvrdí, že v nějakém tělesném otvoru se vám nemnoží nějaká bakteriální zoo. I to je milé zjištění.
pp má pravdu, předpokládala jsem mylně, že se jedná o zdravotní průkaz, konečník mne zmátl. Na potvrzení na studium na VŠ to bude opravdu jen o tom papíru.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.