Nejste přihlášen/a.
před půl rokem mi byla zjištěna cukrovka II.
začala jsem dietou a od té doby po dobu 4 měsíců jsem snížila váhu o 9 kg, na 61 kg při 160 cm. Nadále ale pořád hubnu,
nyní po dalších dvou měsících, při normální stravě , pouze bez cukrů, jsem opět o 3 kg lehčí.
Píchám si inzulin 2x denně, a 2x denně prášek. Lékař řekl, že mám více jíst, ale bojím se abych zase nepřibrala hodně.
Poradíte mi jak ze začarovaného kruhu?
Děkuji
Nevidím žádný začarovaný kruh. Mám kamarádku, sousedku, má cukrovku a musela zhubnout a držet dietu. Dokázala zhubnout a je hodně šťastná. Já mám například 175 cm a vážím 58 kg, a někdy si připadám tlustá. Cukrovku teda nemám. Já si myslím, že vzhledem k Vaší výšce, můžete jít s váhou ještě dolů. Budete se cítit lépe. Moje kamarádka je tedy nadšená z každého ztraceného kila. Měří asi tak jako Vy. Schválně se jí za 14 dní zeptám, kolik váží teď. Ale už od pohledu jí to daleko víc sluší.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.