Nejste přihlášen/a.
Ahoj, chci se jen zeptat, jestli neznáte nějaké webovky, kde schánějí komparz nebo, kde pořádají nějaký casting? Už dlouho se snažím dělat komparz, ale pokaždé, když do té agentury napíšu už se mi zpět nikdo neozve Chtěla bych už konečně mít štěstí ...
Odkud jste? Pražská agentura Extrafilms fotí a registruje zrovna dneska ale není to poslední termín, budou další). Komparsní rejstřík má i Česká televize:
Komparzní rejstřík ČT
Komparzní rejstřík České televize stále přijímá nové zájemce o komparzní spolupráci. Stojíme o muže a ženy v produktivním věku, časově flexibilní, především z Prahy a blízkého okolí.
Prosíme hlašte se na tel. 732 082 608 nebo 726 162 608.
Ahoj.Začneš u komparsu u ČT a pak při nějakém natáčení se seznámíš s ostatnímy zkušenými komparsisty,kteří ti rádi poskytnou adresy s kontaktem na další agentůry např./ PRO 3,aj,/ Tak to bylo i u mě,když jsem začínal s komparsem v Praze.Komparsistů je hrozně moc,každý by chtěl vydělávat Až budeš mít čísla na agentůry tak to chce často obvolávat a ptát se ...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.