Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zachvat po odebrani zlucniku

Od: eva123456 odpovědí: 3 změna:
Dobre rano,
jsem tri tydny po odebrani zlucniku, dodrzuju dietu (jen jsem vcera vecer ujela a dala si jednu horickou trubicku) a kolem druhe hodiny me probudil zlucnikovy zachvat, asi po pul hodine to utisilo 53 kapek Algifenu, jenze ted mam strach, doufala jsem, ze jsem se tech bolesti zbavila a ony jsou pomalu horsi.
Mam to hlasit lekari? Mate nekdo podobnou zkusenost?
Dekuju, Eva

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

dejavu*
hodnocení

1x

Dobrý den, po operaci jsem měla ještě dva záchvaty, ale pak mi to dalo pokoj. Určitě informujte svého lékaře. Možná vás pozlobil ještě nějaký zbytkový kamínek ve žlučovodu, možná se jedná o něco jiného, uvidíte po vyšetření sonem, co vám řekne. Držím palce, aby to přešlo.

doplněno 15.01.15 14:23:

Prosím, dejte vědět, co vám řekl a jakého původu vaše potíže jsou.

ronyx*
hodnocení

1x

Zdravím,
normální to není - rozhodně bych doporučil to říct svému očetřujícímu lékaři.
byl jsme na operaci žlučníku (laparoskopicky) v 2006. V pátek operace, v sobotu dieta, v neděli mi ve špitále dali k obědu normální oběd. Polévku jsme snědl bez obav, ale na svíčkovou s 5 knedlíky jsme koukal dost nedůvěřivě - myslel jsme si, že se asi spletli. Ale hlad zvítězil (říkal jsem si - no co, sem ve špitále). Snědl jsme to a zcela bez problémů. V pondělí mne pustili, cestou domů (autem jako řidič) nákup a první jídlo doma byl chleba se sekanou zalitou tatarkou. Opět bez následků. Dodnes nedržím žádnou dietu a problémy nemám.

junkers*
hodnocení

0x

Hořický trubičky jsou děsný hnus, samý éčko, uvnitř je nějaká hnusmastná hmota, po tom by dostal záchvat i zdravej člověk. Já se včera taky cpal pátým přes devátým a ve čtyři ráno mě probudilo "vrčení" v břiše a doteď mám slušnou srajdu, už jsem byl 3x na hajzli, a asi budu muset za chvíli zas.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]